Imate li u ormaru lijepu čizmu, modni stručnjaci ističu kako ste riješili pola posla do odličnog stajlinga. Stoga bi pronalazak novih trebao biti na listi prioriteta u slaganju garderobe za hladnije dane, a s 5 vodećih trendi modela čizama koje garantiraju šik izgled tijekom dana i noći to je i moguće

1. Gležnjače u špic
Obožavan model čizama sveprisutan je tijekom čitave godine, a izvrsno funkcionira uz poslovne kombinacije zbog elegantnog izgleda, dok u kombinaciji s trapericama ili kožnatom suknjom lako možete i u noćni život.

2. Motorističke čizme
Udobne, praktične, robusne motorističke čizme lako se sljubljuju uz romantične haljine, ali i strože stajlinge poput poslovnih odijela. Tako ih naime kombiniraju blogerice, a dizajneri ih iz sezonu u sezonu uljepšavaju novim ukrasima poput volana, remenčića, zakovica i svjetlucavih kristala.

3. Gležnjače s debelom potpeticom
One dame koje njeguju eklektičan stil ili pak nisu obožavateljice visokih potpetica, stajling mogu upotpuniti gležnjačom s debelom potpeticom. Ovu sezonu dolaze u čitavom spektru boja, slažu se uz suknje midi dužine ili lepršave haljine.

4. Visoke čizme
Pojačanu dozu ženstvenosti i elegancije svakom će stilu dati visoke čizme, na scenu su se vratile one čija dužina prelazi koljena, a koje se stapaju s nogom. Niska potplata voli tajice ili kratke hlačice, dok visoku potpeticu smirite nešto klasičnijim odabirom garderobe poput male crne haljine.

5. Boho stil gležnjača

Obožavane od strane modela, boho gležnjače idealan su model za šetnju gradom, ali i večernji izlazak. Posebno dobro funkcioniraju u duetu sa skinny modelom traperica, bijelom košuljom i sakoom, ali i vrućim hlačicama i haljinama do iznad koljena.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju