Na uzbudljivost, eleganciju i dramatičost crne podsjetila je brineta iz centra Zagreba. Od glave do pete odjevena u istu nijansu nije se utopila u masi, kako to obično biva kada je u pitanju jednostavnost crne, nego se 'opasnim' imidžem istaknula među koloritnim modnim suparnicama

Dame koje crnu biraju kao osnovnu u svom ormaru vrlo često ostaju zanemarene po pitanju uzbudljivog i novog kojemu težimo u modnom smislu. Nazivaju ih ziherašicama i rijetko kada su istaknute kao primjeri za slaganje stajlinga, isključivo zbog efekta već viđenog i pomalo dosadnog.

No efekt dramatičnosti i elegancije crnoj se ne može osporiti, zbog čega nikada ni neće prestati biti uvrštena u svaku novu kolekciju trendova. Na snažan karakter crne podsjetila je djevojka iz centra Zagreba od glave do pete odjevena u bezvremenski ton.

Kožnate hlače i jaknu ukrašene patentnim zatvaračima nadopunila je crnima robusnim čizmama, dok su pleteni šal i lakirana torba omekšali opasan imidž brinete. Poželjan element trendovskog zadovoljile su avijatičarske naočale istaknute na licu čije je crte u prvi plan stavila frizura visokog konjskog repa.

I druge modne inspiracije sa špice u kojima vlada crna pogledajte u fotogaleriji:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju