Brooke Shields okretala je sve glave na nedavno održanoj dobrotvornoj večeri u New Yorku odjevena u bijelo od glave do pete. Njenu raskošnu figuru dodatno je istaknuo čupavi bijeli prsluk, koji je vizualno povećao opseg grudi, a istovremeno smanjio centimetre s područja struka i bokova. Ne čudi što se ovaj komad odjeće nalazi u ormarima brojnim žena diljem svijeta


1. Dobar prsluk stanjuje struk

Čupavi prsluci od umjetnog krzna ili nekog drugog tkanja odličan su izbor tijekom jeseni jer nam pružaju željenu toplinu. No dobro krojen prsluk može igrati funkciju korzeta, odnosno steznika koji će pojesti višak centimetara oko struka i bokova. Iznimno je važno da odaberete prsluke odgovarajuće veličine koji će se priviti uz tijelo (ne zaboravite ih zakopčati!), a struk možete dodatno naglasite trendi remenom.

Osigurajte si efekt figure pješčanog sata s prslukom pripijenim na području struka i čupavom tkaninom na predjelu grudi.

2. Vizualno povećava grudi
Dobro bi bilo da jesenski prsluk ima raskošan uzorak tkanine na predjelu grudi, ili gušće tkanje poput umjetnog krzna koje će vizualno povećati ovaj dio tijela, te stvoriti iluziju pješčanog sata. Birajte prsluke od umjetnog krzna i tako istovremeno uštedite novac i brinite za životinje i okoliš.

3. Pametno kombiniranje odjeće
Za dnevni look nosite čupave prsluke u kombinaciji sa skiny trapericama i pripijenim dolčevitama, a tijekom večeri obavezno ih kombinirajte uz cipele ili čizme s visokom potpeticom, jer će vam ta kombinacija dati glamurozni izgled. Štikle će vam pružati i dodatne centimetre, te dodatno izduljiti cijelu figuru.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako slavne dame kombiniraju 'dlakave' prsluke u svoje modne izbore.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju