PONEDJELJAK:
Doručak: 100 g zobene kaše s 1 šalicom (240 ml) mlijeka, pola šalice (75 g) borovnica i šalica svježeg soka od naranče
Međuobrok: 1 srednja jabuka i jedna šalica (285 g) grčkog jogurta
Ručak: 1 šalica (285 ml) povrtne juhe, sendvič od 80 g tune iz konzerve, 100 g zelene salate, 1 male žlice light majoneze i 2 šnite kruha od cjelovitih žitarica
Međuobrok: 1 banana
Večera: 100 g kuhanih pilećih prsa, 100 g kuhane brokule i 100 g mrkve (kuhane ili sirove), 200 g kuhane smeđe riže
UTORAK:
Doručak: 2 šnite kruha od cjelovitih žitarica s jednom velikom žlicom pekmeza ili marmalade, 1 jabuka, šalica svježeg soka od naranče
Međuobrok: 1 banana
Ručak: 100 g kuhanih ili grilanih pilećih prsa, 150 g zelene salate, 200 g kuhane smeđe riže, 50 grama tvrdog sira
Međuobrok: Pola šalice narezanih breskvi i 1 šalica (285 g) grčkog jogurta
Večera: 100 g kuhanog lososa, 300 g kuhanih krumpira i 225 g kuhanog povrća po želji
SRIJEDA:
Doručak: 100 g zobene kaše s 1 šalicom (240 ml) mlijeka, pola šalice (75 g) bobičastog voća po želji (borovnice, maline, kupine, ribizl) i šalica svježeg soka od naranče
Međuobrok: 1 naranča
Ručak: 2 šnite kruha od cjelovitih žitarica, 100 g puretine (kuhane ili grilane), 50 g tvrdog sira, 100 g zelene salate i 50 g cherry rajčica
Međuobrok: 4 krekera od cjelovitih žitarica, 50 g svježeg sira, 100 g ananasa
Večera: 200 g filea bakalara ili oslića, 200 g krumpira, 75 g kuhanog graška i 75 g kuhane brokule
ČETVRTAK:
Doručak: Doručak: 100 g zobene kaše s 1 šalicom (240 ml) mlijeka, pola šalice (75 g) bobičastog voća po želji i šalica svježeg soka od naranče
Međuobrok: 1 banana
Ručak: Salata napravljena od 150 g grilane tune, 1 kuhanog jajeta, 2 šalice zelene salate, 50 g cherry rajčica i 2 žlice dresinga po želji, 2 šnite kruha od cjelovitih žitarica
Međuobrok: 1 kruška i 1 šalica (285 g) grčkog jogurta
Večera: 100 g grilane piletine, 150 g miješanog kuhanog povrća, 200 g kuhane smeđe riže
PETAK:
Doručak: 2 kuhana jaja, 50 g cherry rajčica, 2 šnite kruha od cjelovitih žitarica, 1 šalica svježeg soka od naranče
Međuobrok: 1 jabuka
Ručak: 100 g lisnate salate, 100 g cherry rajčica, 1 žlica dresinga po želji, 50 g tvrdog sira, 4 krekera od cjelovitih žitarica
Međuobrok: 1 šalica voćne salate
Večera: 1 šalica špageta s umakom od rajčice i 100 g puretine, 100 g kuhanog graška
SUBOTA:
Doručak: 2 šnite kruha od cjelovitih žitarica, 2 male žlice maslaca od kikirikija, 1 banana, 2 žlice miješanih sjemenki za grickanje, 1 šalica svježeg soka od naranče
Međuobrok: 1 jabuka
Ručak: 100 g grilane piletine, 1 šačica grilanog povrća po želji, 1 šalica kus kusa
Međuobrok: 50 g bobičastog voća i 1 šalica (285 g) grčkog jogurta
Večera: 100 g filea ribe po želji, 150 g sataraša, 200 g smeđe riže
NEDJELJA:
Doručak: 100 g zobene kaše s 1 šalicom (240 ml) mlijeka, pola šalice (75 g) bobičastog voća po želji i šalica svježeg soka od naranče
Međuobrok: 1 kruška
Ručak: Pileća salata napravljena od 100 g kuhanih ili grilanih pilećih prsa, 150 g lisnate salate, 75 g cherry rajčica, 1 žlice miješanih sjemenki i 1 žlice dresinga po želji, 4 krekera od cjelovitih žitarica
Međuobrok: 1 banana i 70 g badema
Večera: 100 g pečene govedine (roast beef), 150 g kuhanih krumpira, 75 g kuhane brokule, 75 g kuhanog graška