Cijela Hrvatska s nestrpljenjem očekuje današnji susret između Hrvatske i Maroka i borbu za treće mjesto na Svjetskog nogometnom prvenstvu u Katru.

Galerija Davorka Dalić Davorka Dalić Davorka Dalić +0 Davorka Dalić na tribinama je nosila hrvatsku zastavu koju je svezala u čvor

Dio navijača otputovao je u Katar gdje će s tribina bodriti hrvatsku momčad, a našim nogometašima i članovima stručnog stožera podršku daju i članovi obitelji.

Među njima je i supruga izborina Zlatka Dalića, Davorka Dalić, koju su fotografi snimili ispred hotela Hilton Doha u kojem je smještena hrvatska reprezentacija.

Davorka Dalić Davorka Dalić (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Nekoliko sati uoči utakmice izbornikova supruga nosila je crvenu majicu kratkih rukava koju je uparila s plavim trapericama. Kada je u pitanju obuća, odlučila se za, u ljetnim mjesecima omiljenu obuću, kožnate espadrile u crnoj boji.

Preko ramena je nosila i crnu torbicu modne kuće Louis Vuiton s lančanim remenom. Radi se o kožnoj torbici Pochette Coussin koja je ukrašena logom modne kuće. Ima uklonjivi lanac i kako kažu njezini tvroci, nudi različite mogućnosti nošenja.

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

Torbica poput ove modni je klasik koji izgleda odlično u raznim kombinacijama i, bez imalo sumnje, jedna od onih koje bi većina žena rado pospremile u svoj ormar.

Davorka Dalić Davorka Dalić (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Fotografi su izbornikovu suprugu snimili i nakon dolaska na stadion. I ovaj put na tribinama je sjedila umotana u hrvatsku zastavu.

Davorka Dalić na tribinama je nosila hrvatsku zastavu koju je svezala u čvor Davorka Dalić na tribinama je nosila hrvatsku zastavu koju je svezala u čvor (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju