Niti jedan crveni tepih ne može se mjeriti s oskarovskim. To je upravo dokazao i sam Google koji je objavio listu deset najtraženijih haljina s crvenog tepiha. Naravno, sve su s ovogodišnje dodjele Oscara.

1. Jennifer Garner nosila je najtraženiju haljinu 2016. godine. Prekrasna crna strukturirana haljina nosi potpis modne kuće Versace.

2. Jennifer Lawrence zauzela je drugo mjesto na ovoj listi s Diorovom čipkastom haljinom. Lawrence je već duže vrijeme lice te prestižne kuće tako da ovakav izbor haljine zapravo ne čudi.

3. Charlize Theron kao i svake godine zasjala je na crvenom tepihu. Diorova crvena haljini koja naglašava glumičinu prekrasnu figuru i dijamanti bili su pun pogodak.

4. Rachel McAdams svakako je bila favorit na ovogodišnjim Oscarima u haljini smaragdne boje s visokim prorezom i golih leđa koju potpisuje August Getty Atelier.

5. Brie Larson prije nego što je osvojila Oscara, osvojila je crveni tepih te večeri. Nosila je prekrasnu Gucci haljinu koju je dodatno naglasila s remenom ukrašenim dijamantima i biserima.

6. Alicia Vikander bila je još jedna pobjednica te večeri, kako na samoj dodjeli tako i na tepihu. Zablistala je u žutoj Louis Vuitton haljinu s mnoštvom uvezenih detalja te je svojim izgledom mnoge podsjetila na Disneyjeve princeze.

Alicia Vikander blistala je poput prave princeze.

7. Priyanka Chopra odlučila se na prozirnu haljinu s bijelom čipkastim detaljima dizajnera Zuhaira Murada. Svoju figuru dodatno je naglasila remenom, te cjelokupnim izgledom oduševila apsolutno sve.

8. Cate Blanchett je jedna od onih glumica čije se ime godina veže uz najbolje odjevene glumice. Poznata po svom osobitom modnom izričaju ni ovoga puta nije razočarala u Givenchy haljini koju je krasilo mnoštvo uvezenih cvjetnih detalja.

9. Kate Winslet iznenadila je mnoge svojim modnim odabirom. Ona je odlučila prošetati crvenim tepihom u Ralph Lauren haljini s neobičnim sjajnim materijalom, ali Kate itekako zna što joj stoji, jer je izgledala fenomenalno.

10. Olivia Wilde nosila je prekrasnu bijelu Valentino haljinu s dubokim dekolteom i otvorenim leđima. Uz haljinu, na Oliviju je najviše pažnje plijenio i prekrasna dijamantna choker ogrlica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju