Ljetni editorijal koji evocira divna sjećanja na duga, vruća ljeta na selu kod bake, igre u hladovini, tjeranje osa, svježe smokve, hladnu lubenicu, zvuk cvrčaka i večeri provedene u druženju dolazi iz kreativne radionice poznatog dizajnera Ivana Alduka.

Galerija Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja ljetni editorijal - 5 Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja ljetni editorijal - 3 Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja ljetni editorijal - 8 +5 Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja ljetni editorijal

Kao što smo nekad listali stare albume, smijali se prošlosezonskoj modi, natapiranoj frizuri i kojoj kili viška, ali uvijek s posebnom dozom sjete čuvali takve uspomene, modni dizajner Ivan Alduk predstavlja jednu novu modnu uspomenu na savršen dan u Hrvatskom zagorju.

Aldukovi poznati modeli haljina, toaleta i vjenčanica su prikazani u realističnom i svakodnevnom ambijentu kojeg vrlo lako možemo poistovjetiti s djevojačkom zabavom, vjenčanjem ili obiteljskom proslavom



Predivni Vuglec Breg poslužio je kao izvrsna kulisa u realizaciji tog netipičnog, veselog i šarenog modnog editorijala koji slavi vesela druženja, uživanje u životu i lijepu odjeću. Aldukovi poznati modeli haljina, toaleta i vjenčanica prikazani su u realističnom i svakodnevnom ambijentu koje vrlo lako možemo poistovjetiti s djevojačkom zabavom, vjenčanjem ili obiteljskom proslavom. To i jesu najčešće situacije na kojima dizajn hrvatskih dizajnera nastavlja svoj život nakon prikazivanja na reviji ili modnoj kampanji.

Htjeli smo dočarati ljepotu ljeta na selu u jednoj modnoj priči neopterećenoj savršenstvom i klasičnim modnim poimanjem. Dakle, nema začudnih poza i poigravanja rasvjetom, već veseli životni trenuci uhvaćeni u oku kamere kakvih su nekada bili puni naši fotoalbumi. Bez namještanja ili dodatne obrade, što je danas endemska pojava, samo čisti životni isječci koji su malokad savršeni, izjavio je Ivan.

Alduk ljeto provodi radno, a dokaz je tomu i ovaj zanimljivi modni editorijal fotografa Ivana Pavliša, koji donosi tridesetak aktualnih modela vjenčanica, kratkih, koktel-haljina i dugih haljina prepoznatljiva dizajna, koje možete pogledati i na web-stranici alduk.hr te ugovoriti svoj termin u dizajnerovu showroomu. Modeli Paula Puškaš, Ana Maria Cajner i Anastazija Đurić izvrsno su dočarale djevojke koje se znaju zabavljati u životu, pa čak i popiti rakiju na snimanju, a svježi make-up djelo je vizažistice Tajane Bikić.

Modni dizajner Ivan Alduk predstavlja ljetni editorijal - 7 Ljetnu kolekciju Ivana Alduka čine i prekrasni modeli vjenčanica (Foto: Ivan Pavliš)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju