I dok je vani hladno i maglovito u domu u Svetoj Nedjelji nedaleko od Zagreba uživa su u toplini vatre. Romantični i opuštajući zvuk pucketanja dopire iz velikog bijelog kamina napravljenog od čak 350 cigli. Riječ je o samo malom djelu vrlo zanimljivo osmišljene kućice koja izgleda kao iz bajke, a koju je sam uredio ponosni vlasnik Dražen Seifert

Dom čija prvobitna namjena je vikendica krase pomno izabrani detalji koji su, po riječima vlasnika, već odradile svoj dio života. Rabljene, odnosno retro sitnice raspoređene po cijelom prostoru ovom toplom domu daju dušu, a od svih sitnica dario posebno uživa u satovima koje je sve do jednog u istom danu kupio na buvljaku.

>> Svemirski dobro! Zavirite u stan koji razbuđuje sva osjetila

Drugu priliku dobile su i raznobojne sjedalice poput fotelja drvene konstrukcije koje njihov novi vlasnik naziva damama s ulice, a koje prostoru daju snažnu pozitivnu energiju i toplinu.

Prebrušene i prelakirane ljepotice savršeno su se uklopile uz prostor kojim vladaju samo prirodni materijali kao što je drvo koje je Dražen Seifert iskoristio i za cijelu kuhinju.

>> 10 pametnih ideja za male kupaonice

Spoj kontinentalne prirode i morskog ugođaja vlasnik je objedinio na katu kuće na kojem se nalaze spavaća soba, radni kutak i kupaonica koja u sebi skriva tisuću detalja donesenih i ukomponiranih direktno s otoka Visa.

Zanimljivi detalji iz prošlosti krase i maslinasto zelene zidove obojane na vrlo zanimljiv retro način te domu udahnule živost i originalnost.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju