Crvenim tepihom na zagrebačkom Velesajmu sinoć su prošetale brojne domaće zvijezde. Na istom mjestu okupio ih je Story Hall Of Fame. Nakon gotovo dvogodišnje pauze sve je više društvenih događanja, ali rijetko koja nam u ovoj mjeri donesu dašak holivudskog glamura.

Galerija Domenica u haljini splitskog brenda Arileo Jelena Rozga u haljini splitskog brenda Arileo Domenica u društvu Sare Jo +0 Domenica

Za poznate dame s javne scene ovo je bila prilika da zablistaju u zanimljivim modnim izdanjima. I dok su neke odabrale odvažne i provokativne odjevne komade, bilo je i onih koje su se okrenule klasici.

Domenica Žuvela priklonila se klasici s pomakom. Lijepa 29-godišnja Velolučanka nosila je večernju haljinu splitskog modnog brenda Arileo iza kojeg stoje dizajneri Marija i Jurica Pirić.

Domenica u haljini splitskog brenda Arileo Domenica u haljini splitskog brenda Arileo (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Odabrala je model efektnog kroja u crnoj boji. Haljina na jedno rame ima visoki bočni prorez te jedan dugačak rukav s prorezom na predjelu ramena. Umjesto klasičnog dekoltea, haljina ima visoki ovratnik.

Domenica Žuvela Divna Domenica: Efektne traperice kakve rijetko viđamo na zagrebačkoj špici

Izrađena je od decentno svjetlucavog materijala zahvaljujući kojem se haljina dodatno istaknula. Crna haljina bez sumnje je nepogrešiv model koji savršeno funkcionira u svečanim prigodama te itekako može biti jednako glamurozna kao i modeli u naoko efektnijim bojama.

Domenica nije bila jedina dama koja je sinoć nosila kreaciju brenda Arileo. I Jelena Rozga zablistala je u njihovoj haljini vrlo profinjenog i elegnatnog kroja.

Jelena Rozga u haljini splitskog brenda Arileo Jelena Rozga u haljini splitskog brenda Arileo (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju