Ako vas imalo zanima život britanske kraljevske obitelj, vjerojatno ste barem škicnuli dokumentarac o princu Harryju i njegovoj supruzi meghan Markle koji se prikazuje na Netflixu.

Galerija Fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle Fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle Fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle +9 Fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle

Par u dokumentarcu progovara o situaciji s tabloidima, ali i o odnosima unutar kraljevske obitelji.

Trenutak koji su mnogi gledali sa zanimanjem bio je i onaj u kojem su princ Harry i Meghan Markle otvorili svoj svadbeni album. Na taj način s javnošću su podijelili dosad neviđene trenutke svog velikog dana.

Fotografije prikazuju dobro raspoloženi par kako uživa u plesu, ali i u druženju s gostima među kojima su glumac Idris Elba i pjevač Elton John. Prikazan je i raskošni vatromet koji je gostima priređen na imanju Frogmore. Dio dosad neviđenih fotografija s kraljevskog vjenčanja možete pogledati i u našoj galeriji.

Meghan Markle: Bijela haljina i crne štikle za minimalističko izdanje s posvetom svekrvi Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton Meghan Markle u haljini modne kuće Louis Vuitton Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa +4 Meghan Markle

Podsjetimo, Harry i Meghan vjenčali su se u svibnju 2019. godine. Prelijepa Meghan Markle sve je zadivila u neočekivanoj vjenčanici koju je dizajnirala britanska dizajnerica Clare Waight Keller, kreativna direktorica modne kuće Givenchy. Za primanje se preodjenula u drugu vjenčanicu koju je dizajnirala Stella McCartney.

Fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle Fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju