Urednica američkog izdanja magazina Vogue neke odjevne komade izbjegava u širokom luku, a jedan od njih čak je prozvala dosadnim

U svom osvrtu na nedavno završeni Milanski tjedan mode, Anna Wintour progovorila je o tome što očekuje od današnje mode.

Pohvalila je živopisnost talijanske modne scene, a kao kontrast njezinom šarenilu spomenula je jedan odjevni komad koji mnogi od nas imaju u svom ormaru.

Dizajneri poput Miuccije Prade uvijek pomiču granice, pokušavaju nam pokazati nešto drugačije, inspirirati nas. U ovom trenutku dostupno nam je mnogo proizvoda, ali treba nam moda koja će biti emotivna i potaknuti nas da sanjamo, a ne samo još jedna dosadna bež kožnata jakna, kazala je.

Zavirili smo u arhivu fotografija i ustanovili da Anna u javnosti nikada ne nosi bež kožnate jakne. Međutim, često nosi kožnate komade u drugim bojama s upečatljivim uzorkom i ukrašene krznom ili raznim drugim dodacima.

Bez obzira na to što urednica američkog izdanja magazina Vogue mislila o tome, bež kožnate jakne sigurno će i dalje uživati veliku popularnost među zaljubljenicama u odjeću. Ako ste i vi jedna od njih i baš biste voljele imati jednu, u galeriji pogledajte kakve smo modele u raznim bež nijansama pronašli za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju