Dubok izrez na večernjim haljinama je odvažan potez koji pristaje ženama izraženog samopouzdanja i manjih grudi poput Jennifer Lopez. Latino diva pokrenula je boom naglašenih dekoltea prije 15 godina na dodjeli nagrada Grammy, kada je odjenula već legendarnu zelenu haljinu s potpisom Versacea


January Jones
odlučila je kanalizirati Jennifer Lopez, pa se na 67. po redu dodjeli nagrada Directors Guild of America, koja se nedavno održala u Hyatt Regency Century Plazi u Los Angelesu, pojavila u odvažnoj kombinaciji.

Umjesto glamurozne večernje haljine, lijepa glumica odlučila se za tamno plavo odijelo od svile, koju je kombinirala uz crnu bluzu s izraženim dekolteom, te odgovarajućim štiklama s visokim potpeticama.

Duboki izrez na haljini ili bluzi odgovara ženama izraženog samopouzdanja i manjih grudi.

Duboki izrez na haljini ili bluzi vrlo je nezahvalan modni odabir jer zahtjeva krojeve i veličine koje savršeno prianjaju uz tijelo kako se ne otkrilo više od željenog. S obzirom da je na američkoj glumici sve stajalo saliveno, kocka se itekako isplatila.

January Jones je plavom kosom i cjelokupnim stajlingom prisutne podsjetila i na slavnu ulogu Marlene Dietrich u filmu Plavi anđeo iz 20.-tih godina prošlog stoljeća, u kojem je njemačka glumica hrabro iznijela još jedan, danas, sveprisutni trend – nošenje muškog odijela.

U našoj fotogaleriji pogledajte slavne dame koje znaju nositi drski izrez na crvenom tepihu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju