U odjeljku Favourites (Favoriti) u web-trgovini Zara Home našao je i jedan pokrivač, točnije navlaka za poplun za kojom je nastala pomama, a jasno nam je i zašto.

Galerija Navlaka za poplun iz Zare koju mnogi žele - 3 Navlaka za poplun iz Zare koju mnogi žele - 1 Navlaka za poplun iz Zare koju mnogi žele - 4 +1 Navlaka za poplun 'Drvo života' iz trgovine Zara Home  

Navlaka za poplun "Tree of Life" ("Drvo života") iz trgovine Zara Home osvaja svojim predivnim dizajnom. Na crnoj podlozi nalazi se šareno cvijeće, a sve skupa ostavlja dojam elegancije, finoće i neodoljivog retro štiha. Navlaka je izrađena od visokokvalitetnog pamuka te ima kopčanje na gumbiće.

U odjeljku Favoriti u web trgovini Zara Home našla se i navlaka za poplun 'Drvo života'



Navlaka za poplun "Drvo života" trenutno je snižena 57 posto te je puna cijena od 459 kuna pala na 199 kuna. S obzirom na veliku potražnju, u ponudi je ostala još samo jednostruka veličina 150 x 220 cm pa nemojte predugo razmišljati želite li svoju spavaću sobu uljepšati ovim prelijepim pokrivačem.

Navlaka za poplun iz Zare koju mnogi žele - 5 Navlaka za poplun 'Drvo života' iz trgovine Zara Home snižena je 57 posto (Foto: www.zarahome.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju