Imati njegovane i lijepe ruke želi baš svaka žena. No u stisci s vremenom ovaj dio tijela prečesto je zanemaren. Većina nas uz redovitu njegu obično zaboravi ili preskoči piling. No uz samo 2 kućna sastojka i za ovaj beauty problem postoji prečac

Ruke baš poput lica i ostatka tijela trebaju povremeni piling koji će odstraniti mrtve stanice i nahraniti kožu. Posebno im je važno vratiti sjaj i lijepi izgled nakon zimskog suhog i hladnog vremena koje je utjecalo na izgled tog najizloženijeg dijela tijela.

Kako bi bile njegovane i lijepe i ruke ponekad trebaju blagi piling

Kako biste uštedjeli na vremenu, ali i sačuvali kućni budžet donosimo vam jedan jednostavan, učinkovit i brzi beauty trik nakon kojeg se više nitko ne može 'vaditi' na nedostatak vremena i novca za njegu.

Sastojci:
jušna žlica šećera
jušna žlica maslinovog ulja

Postupak:
U ruku stavite šećer i maslinovo ulje. Trljajte ih lagano među dlanovima, a kada se sastojci povežu utrljajte ih u cijele ruke i prste. Kružnim pokretima napravite lagani piling koji će očistiti kožu. Maslinovo ulje pak nahranit će je i dati joj sjaj. Potom ruke isperite mlakom vodom i dodatno nahranite kremom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju