Domaće zaljubljenice u modu ne prestaju nas iznenađivati svojim odjevnim kombinacijama pa tako svaki dan na ulicama glavnog grada Hrvatske viđamo sve zanimljivija street style izdanja

Među brojnim street style izdanjima koje smo u posljednje vrijeme vidjeli na zagrebačkoj špici posebno se istaknula jedna odvažna djevojka koja je pokazala da se vrlo lako može biti senzualan uz minimalno pokazivanje kože.

Njoj je to uspjelo zahvaljujući mudrom odabiru najlonki. Naime, odlučila se za upečatljivi mrežasti model koji je u "sudaru" s dvobojnom bundom i čizmicama s vrtoglavom potpeticom tvorio zanimljivu kombinaciju. Ovo modno izdanje imalo je dva "lica" pa te tako donji dio kombinacije djelovao pomalo rokerski, dok je bunda u gornjem dijelu bila zaslužna za dašak glamura inače nespojivog s rokerskim stilom.

Ovo izdanje još jednom je dokazalo da se seksipil u odijevanju ne postiže samo – razodijevanjem. Možete biti zakopčani od glave do pete, bez dubokog dekoltea ili visokog proreza i svejedno projicirati ženstvenost.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju