Bez obzira na to sparujete li je s tajicama, trapericama ili suknjom, dobra vesta može biti zvijezda svake jesenske kombinacije.

Za razliku od mnogih pletenih komada koje padaju preko bokova poput "vreće", Asvividov asimetrični model dopire do ispod struka, vizualno stanjuje figuru i stvara siluetu u obliku pješčanog sata.

Ne čudi stoga što upravo taj model žene obožavaju i što se smatra najprodavanijim u kategoriji džempera na Amazonu. Na tom svjetski popularnom webshopu ima više od 1400 recenzija te 4,1 od mogućih 5 zvjezdica.

Ima nešto u stilu, boji i načinu na koji ti stoji ova vesta jer sam za nju dobila više komplimenata nego za išta što sam ranije nosila u životu. Jednom me nepoznata osoba zaustavila na aerodromu samo kako bi mi rekla kako dobro izgledam i da me pita gdje sam kupila ovaj džemper,
podijelila je na Amazonu jedna sretna korisnica.

Slika nije dostupna "Kupite je odmah": Topla jakna od 250 kn u kojoj se žene osjećaju kao na oblacima

Druga je istaknula: Inače imam nešto šire bokove, ali imam osjećaj da u ovoj vesti izgledaju tanje.

Ovaj model u obliku tulipana duži je sa stražnje strane te pokriva “strateška” mjesta. Povrh svega, krasi ga osebujan dizajn s predimenzioniranim gumbima i ovratnikom koji izvrsno utopljuje u hladan jesenski dan.

Džemper dolazi u 15 različitih boja, dostupan je u veličinama od S do XXL, a prodaje se po cijeni od 19 do 35 američkih dolara, odnosno od 127 do 235 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju