Glumica Angelina Jolie rado provodi vrijeme u društvu svoje djece. Fotografi su je sada snimili u društvu sina Paxa, s kojim je oskarovka obavila kupovinu namirnica.

Galerija Angelina Jolie Elegantno izdanje Angeline Jolie Elegantno izdanje Angeline Jolie +0 Elegantno izdanje Angeline Jolie

Za obiteljsko druženje glumica je odjenula jednostavnu, nepogrešivu kombinaciju u kojoj je izgledala posebno elegantno.

Zvijezda kombinacije bio je svevremenski bež kaput s kapuljačom i pojasom za vezanje oko struka.

Kaputi poput ovoga su klasici koji nikad ne izlaze iz mode i čija se kupovina ne požali jer pristaju uz gotovo sve komade iz garderobe, a svakoj kombinaciji donose dozu elegancije.

Angelinu Jolie često imamo priliku vidjeti u bež kaputima, koji su joj uz modele u crnoj boji omiljeni, pa se tijekom hladnijeg dijela godine iz njih ne skida.

Elegantno izdanje Angeline Jolie Elegantno izdanje Angeline Jolie (Foto: Profimedia)

Ispod kaputa nazirao se bijeli rebrasti top, dok su donji dio kombinacije činile elegantne hlače širokih nogavica, koje je glumica uparila s lakiranim bež cipelama na visoku potpeticu. Na ramenu je nosila kožnu bež torbu s dugom ručkom.

Klasik nad klasicima: 15 nepogrešivih modela kaputa u bež nijansama Pull & Bear, 299 kn Stradivarius, 399,90 kn C&A, 376 kn +12 Reserved, 599,99 kn

Glumica je kombinaciju upotpunila nakitom, i to naušnicama, lančićima raznih dužina i prstenjem. Kosu je raspustila, a nosila je i sunčane naočale.

Elegantno izdanje Angeline Jolie Elegantno izdanje Angeline Jolie (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju