Popularni modni dvojac ELFS svojim je obožavateljicama pripremio novo iznenađenje, limited edition hit komad, dizajnersku torbicu. Crna pismo torbica sa zanimljivim i upečatljivim printom osvojit će sve trendseterice baš kao što je i manekenku Anitu Dujić, koja je prva isprobala novu torbicu.

Poznato je da su torbice omiljeni modni dodatak ženama, a ako su još s prepoznatljivim ELFS potpisom, postaju savršeni modni dodatak koji se lako kombinira i u ležernim dnevnim kombinacijama i u svečanijim večernjim prilikama. Prikladno u ove predblagdanske dane, ova će chic dizajnerska torbica odlično poslužiti i kao poklon.

Crna torbica idealan je modni dodatak za šetnju gradom, ali i za noćni izlazak

Anita Dujić ovu je klasičnu, a opet upečatljivu torbicu, isprobala u raznim kombinacijama. U glamuroznoj varijanti sa sivo - srebrnom mini haljinom pokazala je kako ova torbica može biti elegantan modni dodatak, a uz šareni zimski outfit sa suknjom i nježno rozom toplom vestom, torbica se uklopila i u ležernijem izdanju.

Uz zimski kaput crvene boje Anita je sjajno iskombinirala crnu damsku torbicu dok je uz zanimljiv street style outfit s mini suknjom i majicom s printom također pokazala kako je ova torbica idealan modni dodatak za šetnju gradom i uživanje u slobodnim trenucima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju