Svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu, Emma Stone oduševi publiku i kritičare svojim modnim odabirima. Upravo to se dogodilo i kada se pojavila na 70. dodjeli nagrade BAFTA koja se održala u Londonu

Emma Stone osvojila je nagradu BAFTA za najbolju glumicu za ulogu u mjuziklu "La La Land", a svojim modnim odabirom zaradila je i titulu najbolje odjevene te večeri. Talentirana glumica odlučila se za "hlaljinu" - hrabri i upečatljiv spoj haljine i hlača.

Kombinacija iz snova našla se u Chanel Couture proljetnoj kolekciji za 2017. godinu, odnosno Stone je rekreirala look direktno s piste, zajedno s identičnim modelom cipela na petu i bisernom nanogvicom. Jedino nije odlučila ukomponirati svjetlucavi remen koji se našao na modelu.

Osim što je s ovim outfitom Emma zapečatila svoj status miljenice modnih kritičara, oaj modni izbor bio je također pametan i dosjetljiv izbor. Naime, tada je temperatura zraka u Londonu bila samo pet Celzijevih stupnjeva.

Emma Stone je zablistala na dodjeli BAFTA nagrada od glave do pete u Chanel kreaciji koja je plijenila svu pozornost

No, ovo nije prvi put da je Stone nosila hlače na crvenom tepihu velikih dodjela. Prije dvije godine je na dodjeli Zlatnih globusa nosila kombinezon s potpisom modne kuće Lanvin. Tada je isto tako oduševila svojim modnim izborom koji je imao jedan upečatljiv detalj koji inače pripada haljinama – mašna koja se širi u dugački šlep.

Odvažni spoj koji vole i ostale slavne cure

Čini se kako Emma Stone i njezina imenjakinja, Emma Watson, osim ljubavi prema glumi dijele i ljubav prema ovoj kombinaciji. Tako se Emma Watson 2014. godine za dodjelu Zlatnih globusa isto odlučila na spoj haljine i hlača. Watson se odlučila na suradnju s poznatim brendom Christian Dior, a taj potez se itekako isplatio jer je njezin outfit bio je jedan od najboljih te večeri.

Još jedna poznata glumica kojoj nošenje ove kombinacije nije stran je Diane Kruger. Ona je u nekoliko navrata nosila haljinu i hlače u isto vrijeme, a mi smo odlučili izdvojiti njezin look s Vanity Fair zabave koja se održala nakon dodjela Oscara 2015. godine. Kruger je tada nosila prekrasnu crvenu kreaciju Donna Karan Ateliera.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju