Kolekcija za jesen/zimu profinjenog modnog brenda 'eNVy room' opisuje se kao bezvremenski šarm damskog šika

eNVy room žena ove jeseni i zime nosi hlače ¾ dužine, bogate volane, leopard uzorak, metalik boju i zvonolike rukave. Jaki statement komadi kao što su suknja A kroja crvene boje od eko krzna kao i bijela pamučna košulja predimenzioniranih volana učiniti će ove jeseni da ne prođete nezapaženo. Ova raskošna kolekcija može se podijeliti na više međusobno povezanih grupa koje savršeno funkcioniraju kombinirajući ih zajedno.

Viktorijansko doba, sedamdesete pa čak i reference na neke starije eNVy room kolekcije poslužile su kao inspiracija i zadale smijer cijele linije za sezonu koja nam dolazi. Lajt motiv su vezene crvene ruže koje se u kombinaciji s crno bijelim prugama referiraju na eNVy room kolekciju za proljeće ljeto iz 2013 godine. Velika se pedantnost posvetila detaljima koji daju točku na i cjelokupnom dojmu.

Kolekciju prate torbice koje u bež i crvenoj boji, a posebno je zanimljiva torba u bikoloru crvene i crne boje s ručkama izrađenim od čipke koje se mogu mijenjati sukladno outfitu.

Slatke kragnice s crnim mašnicama iz kojih nježno izviruju volani asocirajući na viktorijansko doba i retro kaputić od leopard printa koji skidanjem kragne daje dnevniji štih dio su ove eklektične kolekcije koja je kao stvorena za urbanu damu.

Cijela linija je zaogrnuta velom damskog šika koji osvaja bezvremenskim šarmom, a dio je rukopisa koji eNVy room iznova uspješno gradi i potvrđuje. Večernje haljine izrađene su od prozirnog tila ispod kojeg se nosi retro donje rublje i guste samostojeće čarape.

Tu su i haljine koje su izrađene od metalik svilenog lamea, viskoznog kadija, macrame čipke i perforirane eko kože. Cijelu kolekciju prate nove torbice koje ove sezone dolaze u bež i crvenoj boji, a posebno je zanimljiva torba u bikoloru crvene i crne boje sa ručkama izrađenim od čipke koje se mogu mijenjati sukladno outfitu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju