Essence je u suradnji s četiri beauty blogerice i YT-erice razvio novu trendovsku kolekciju 'bloggers’ beauty secrets'

Mary Oliver s bloga i YT kanala Strikeapose - predstavlja paletu Shape & Shadows za konturiranje očiju I obrva u skladu s najnovijim trendom.

Diana zur Löwen s YT kanala Diana zur Löwen - stvorila je pravog specijalistu sa njezinom paletom Touch up to go!.

Palmira s bloga i YT kanala Beauty Palmira – je bila fokusirana na oči sa njezinom paletom Vintage Rose.

Serena s bloga i YT kanala BeautyLab.nl – kreirala the glow must go on paletu koja osigurava wow izgled i nevjerojatan ljetni make-up za oči.

 

1. essence bloggers` beauty secrets – shape & shadows eye contouring paleta + lak za nokte by Mary
Oči na meni! Mary više voli kombinaciju modernih stilova očnog make-upa i wow obrva, tako da se “shape & shadows“ paleta savršeno uklapa u njenu priču!

Paleta za konturiranje očiju donosi trend konturiranja na oči i sadrži sjenilo , puder za obrve, highlighter kao i vosak za obrve - koji se može koristiti kao baza za puder za obrve ili za očuvanje željenog oblika obrva.

Paleta sadrži aplikator za nanošenje pudera ili za češljanje obrva.
Lak za nokte u trendi mud nijansi s mat gumenim završetkom nadopunjuje izgled.


shape & shadows paleta za konturiranje očiju dostupna je u 03 shape & shadows MPC 43,90 kn i lak za nokte 03 all eyes on me MPC 15,90 kn.

2. essence bloggers` beauty secrets – touch up to go! one-for-all paleta + lak za nokte by Diana zur Löwen

All4one! Dianina “touch up to go!” paleta je apsolutno specijalna i savršena za sve djevojke koje vole imati svoju ljepotu pri ruci u svakom trenutku. Tri sjenila u ljubičastoj, smeđoj i nude te dvije nijanse rumenila i mazni melem su savršeni pratioci koji osiguravaju svjež izgled u svako doba.

Proizvodi se također mogu međusobno kombinirati - balzam i rumenilo stvaraju sjajilo za usne u trenu! Sadrži mali duo aplikator za brzi touch up kada si u pokretu.

Savršen par: lak za nokte s prekrasnim polu- mat završetkom.
Paleta one-for-all dostupna je u 01 touch up to go! MPC 43,90 kn, lak za nokte 01 be happy + smile MPC 15,90 kn.


 

3. essence bloggers` beauty secrets – vintage rose paleta za oči + lak za nokte by Palmira Rosy beauty! “ Vintage rose” paleta by Palmira nudi sjenila u svjetlucavo bijeloj, nježno rozoj i toplim smeđim tonovima . tuš za oči i highlighter nadopunjuju set kreirajući izražajni make -up stil za oči - berlinska ljepotica ima sklonost jedinstvenom izgledu očiju!

Sjenilo, olovka za oči i highlighter mogu se primijeniti s integriranim duo aplikatorom, a metalik-ružičasto-zlatni lak za nokte upotpunjuje izgled.

The vintage rose eye paleta je dostupna u 02 vintage rose, MPC 43,90 kn, lak za nokte 02 hello beautiful! MPC 15,90 kn.

4. essence bloggers` beauty secrets – the glow must go on bronzing and highlighting paleta + lak za nokte by Serena
Zasjaji! Sa svojom “the glow must go on” paletom, Serena osigurava blistav ten za sve! Tri različita bronzera u toplim nijansama mogu se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji stvarajući svježi sjaj , dok dva sjenila za oči pružaju make –up stil za oči s glamuroznim faktorom.

Highlighter naglašava najbolje značajke lica i lako se može nanijeti i blendati sa mini kistom - baš kao i bronzer. Lak za nokte u sjajnoj tirkiznoj boji zasigurno će te uvesti u ljetno raspoloženje.


Bronzing and highlighting paleta je dostupan u 04 the glow must go on MPC 43,90 kn i lak za nokte 04 shine bright, MPC 15,90 kn.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju