Hladni i zimski dani polako odmiču te se sve više približavamo toplim i sunčanim danima. Tako će se tijekom ožujka asortimanu kozmetičkog brenda "essence" pridružiti i must-have proizvodi za sezonu proljeće/ljeto

Ova kolekcija oduševit će sve ljubiteljice šminke. Od brojnih paleta, sjenila i maskara do pudera, ruževa i sjajila, svatko će za sebe ponešto naći. Bogatstvo boja i izbora proizvoda savršeno se poklapaju s načinom korištenja make-upa tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

Postoji i mogućnost stvaranja vlastite must-have palete, tako da palete s četiri ili osam praznina čekaju da budu popunjene i personalizirane, a na izbor se nudi čak 20 sjenila za oči, 5 rumenila i 3 pudera za usne s različitim efektima.

To uključuje rozu bazu za usne za puder za usne, highlighter i bronzer kao i fiksirajući puder. Jednostavno izaberite omiljene proizvode i pomoću posebnog klik-mehanizma smjestite ih u svoju multifunkcionalnu paletu. (Prazna paleta 4, 12,90 kn, prazna paleta 8, 16,90 kn, svaka nijansa sjenila, 12,90 kn)

OČI

the cushion tuš za oči novi je trend koji je došao iz Azije. Integrirana spužvica natopljena s visoko pigmentiranom teksturom tuša raspoređuje pravu količinu za savršen stil očiju, bez obzira želiš li preciznu liniju ili cool mačkaste oči. (25,90 kn)

all about toffee paleta sjenila za oči nudi osam trendi, savršeno usklađenih boja, od svijetlih do srednje tamnih i tamnih nijansi. Meka i dugotrajna tekstura sa raznim efektima pruža mogućnost kreiranja različitih stilova. (34,90 kn)

volume stylist 18h curl & hold maskara je kremaste crne teksture s mikro styling voskom koji pruža trepavicama dugotrajan volumen i nevjerojatnu uvijenost. (25,90 kn)

volume stylist 18h lash extension maskara ima četkicu dijamantnog oblika te sadrži vlakna za produljenje i za stvaranje dugih, punih trepavica. (25,90 kn)

lash princess sculpted maskara pruža dramatičan volumen i definirane trepavice, te sa specijalnom suženom četkicom može i oblikovati trepavice individualno. (25,90 kn)

get picture ready paleta sjenila za oči sa sedam savršeno usklađenih nijansi u boji kože s mat, blago svjetlucavim, metalik odsjajem pruža izgled “kao sa slike” u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. (42,90 kn)

sculpting olovka za oči ima dvostruki kraj te je tako tamna boja idealna za liniju trepavica i za konturiranje kapka, dok je svijetla boja savršena za naglaske u unutarnjem kutu očiju i vodene linije. (19,90 kn)

LICE

2in1 highlight & contouring stick omogućuje jednostavno konturiranje i highlighting sa svojom kremastom teksturom (34,90 kn), dok rainbow prismatic glow highlighter u duginim bojama stvara prelijevajući, višebojni prizma-sjaj na obrazima. (29,90 kn)

BLUSHplay sculpting paleta rumenila sadrži savršeno usklađene nijanse rumenila koje su idealne za konturiranje, ali se također mogu međusobno pomiješati i uskladiti za svjež izgled. (34,90 kn)

Paleta sjenila za oči & lice sadrži usklađene boje sjenila, rumenila i highlightera te je savršeno praktična za svaku kozmetičku torbicu. (34,90 kn)

instant matt tekući puder glatke je teksture sa srednjim do visokim prekrivanjem i mineralnim pigmentima te matira ten do 18 sati i osjeća se iznimno ugodno na koži. (34,90 kn)

camouflage full coverage korektor zbog svoje dugotrajne i visoko pigmentirane tekuće-kremaste teksture pouzdano prekriva tamne kolutove ispod očiju i ostale nepravilnosti kože. Pruža prirodan i potpuno budan izgled. (21,90 kn)

luminous matt bronzing puder svojom mat brončanom teksturom sa svilenkasto svjetlucavom jezgrom stvara suptilan, osunčan ten. (25,90 kn)

colour correcting tekući korektor je kremasto-tekuće teksture te ima lagani učinak hlađenja i neutralizira sve nepravilnosti na koži, a nanosi se ispod korektora. (21,90 kn)

instant matt make-up sprej za fiksiranje šminke je svijetli, transparentni sprej obogaćen s prirodnim kompleksom aktivnih sastojaka koji matiraju kožu, drže make-up na mjestu i produljuju trajnost. (25,90 kn)

USNE

shine shine shine sjajilo za usne zbog glatke, podatne teksture stvara ekstremni sjaj i pruža učinak mokrih usana, od nude nijansi do intenzivnih boja do prizma sjajnog učinka. (16,90 kn)

ultra last olovka za usne je nježna olovka s intenzivnom disperzijom boje, vodootporna je i traje do šest sati. (15,90 kn)

fade your shade ruž za usne kao gornji sloj za usne, "topcoat" bijeli i crno-crveni ruž za usne, blenda i izbljeđuje boju ruža za usne kako bi se stvorio moderan ombré učinak "izgriženih usana" sa mat završetkom. (23,90 kn)


 

LAK ZA NOKTE

colour boost high pigment lak za nokte je visoko pigmentirani lak za nokte u modernim pastelnim nijansama i intenzivne boje koji osigurava ljetni stil za nokte. Sjajna formula ima visoko prekrivanje i pruža nježan završetak samo jednim nanošenjem. (15,90 kn)

french manicure perfecting lak za nokte pomoći nježnog sjaja i suptilne bijele francuske manikure osigurava lijepe,njegovane i prirodne nokte. (15,90 kn)

glow & care luminous lak za nokte pripada novom asortimanu lakova koji jača i štiti nokte. Isto tako stvara nježan sjaj sa svijetlo-reflektirajućim pigmentima te sadrži kukui ulje. (15,90 kn)

out of space stories lak za nokte osigurava moderan prizma efekt s holografskim i metalik sjajem (16,90 kn)

glamaxy nadlak sadrži multi obojane čestice koje podsjećaju na celofan te stvara cool dizajn na noktima. (16,90 kn)

anti nail bite lak za nokte & nadlak ima gorak okus koji pomaže u sprečavanju griženja noktiju kako bi se osigurali dugi i prirodno lijepi nokti, dok all in one ridge filler bazni lak zaglađuje površinu nokta i popunjava neravnine, jača nokte sa keratinom i čini primjenu boje laka za nokte lakše nego ikad. sos protect & resist lak za nokte & nadlak obogaćen s prirodnim sastojcima poput bijelog čaja i ulja mandarine poboljšava elastičnost noktiju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju