Eva Longoria u privatnim trenucima bira udobnu odjeću pa se često može vidjeti u tenisicama i tajicama. Za ljetne dane bira i lepršavije komade, poput kombinezona širih nogavica kakav je nosila za obavljanje privatnih sitnica na Beverly Hillsu.

Galerija Eva Longoria u crvenom kombinezonu - 1 Eva Longoria u crvenom kombinezonu - 5 Eva Longoria u crvenom kombinezonu - 3 +6 Eva Longoria nosi torbicu torbicu od jute  

Kombinezon je jedan od onih odjevnih komada koji može izgledati top, ali i flop ako se pogriješi s izborom modela. Naime, nerijetko se dogodi da kombinezon skrati figuru i učini je nezgrapnom, zbog čega je dobro isprobati nekoliko modela prije nego što se odlučimo za onaj koji nam najbolje pristaje.

Kombinezon je jedan od onih odjevnih komada koji može izgledati top, ali i flop ako se pogriješi s izborom modela

Glumica Eva Longoria odlučila se za kombinezon čiji gornji dio ima kroj košulje, dok su nogavice šire te sežu do iznad gležnja. Odličan je to izbor kombinezona za ljetne vrućine jer djeluje vrlo udobno i prozračno.

Valentino Garavani, 3478 kn Sandra Perković: Tenisice zbog kojih i "mršave" traperice padaju u drugi plan

Tenisice modne kuće Saint Laurent s efektnim ukrasima u obliku zvijezde Zrinka Cvitešić: "Stare" tenisice kojima glumica vjeruje više nego štiklama

Crveni kombinezon s tankim bijelim i ružičastim prugicama 44-godišnja glumica nosi uz bijele tenisice bez vezanja, a njezin stajling dokazuje da taj riskantni ljetni komad dobro izgleda i uz "tenisice-šlape".

Eva Longoria u crvenom kombinezonu - 4 Eva Longoria u crvenom kombinezonu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju