Američka glumica velika je zagovornica zdrave prehrane i redovitog vježbanja, što se najbolje može vidjeti na njenoj fit figuri, koje tijekom ljetnih mjeseci ističe pažljivo odabranim bikinijima. No, lijepa Eva Longoria ima 'poroke' kao i sve druge žene


Eva Longoria
nedavno je ispuhala 40 svjećica na rođendanskoj torti, a ako je suditi prema dostupnim fotografijama izgleda bolje nego ikad prije. Za dobru figuru prije svega je zaslužna zdrava prehrana koju temelji na mnogo ribe i povrća koje ionako obožava jesti.

Eva Longoria jede nemasne proteine poput puretine i ribe te ih kombinira s povrćem s visokim postotkom prehrambenih vlakna. Jednom tjedno priušti si pizzu ili omiljeni čips od krumpira.

'Nema tu neke velike filozofije. Ne jedem baš puno šećera, izbjegavam ugljikohidrate, i redovito vježbam s privatnim trenerom,' rekla je slavna glumica u jednom od intervjua, te dodala: 'Kad ne jedem šećer imam više energije i bolje spavam. To je zapravo najbolji recept za mršavljenje.'

Jednom tjedno priušti si kakav 'grješan' zalogaj, a kao velika ljubiteljica slanih zalogaja to obično bude neko zabranjeno jelo poput pizze ili slanih grickalica.
'Moja velika slabost je čips od krumpira. Ne mogu ih ispustiti iz ruke,' uz smiješak priznaje.

Primjer jelovnika

Za doručak jede omlet od bjelanjaka i svježe voće.

Za ručak jede puretinu ili piletinu posluženu s povrćem pripremljenoj na pari, kao što su prokulice, blitva, špinat i druge namirnice s visokim postotkom prehrambenih vlakana.

Za međuobrok gricne kolutiće svježih krastavaca začinjenih s limunom, jogurt ili jabuku s maslacem id kikirikija.

Za večeru pojede svjež losos sa šparogama.

Eva Longoria je iznimno aktivna osoba, koja se najbolje osjeća kad je u pokretu. U djetinjstvu se bavila svim mogućim sportovima – od košarke preko nogometa do gimnastike. Uživa u zabavnim i raznolikim aktivnostima pa obožava trčati, plivati, planinariti, vježbati jogu i plesati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju