Američka glumica još jednom je zablistala na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu svojim modnim izborom. Lijepa Eva izgledala je poput rimske boginje koja šeće Azurnom obalom u decentnoj čipkastoj haljini boje mente


Eva Longoria
rado nosi uske haljine od rastezljivih materijala, ali i glamurozne toalete za crveni tepih. Pokazala je to ovoga tjedna na filmskom festivalu u Cannesu gdje je plijenila pažnju gostiju i svečanih uzvanika privlačnim modnim igrama.

Oduševila je i čipkastom haljinom do poda u boji metvice koju je nosila na galu za dobrotvornu organizaciju 'AmfAR' koja prikuplja novac za borbu protiv AIDS-a.

Riječ je o haljini s potpisom sve popularnijeg libanonskog dizajnera Georgesa Hobeike koja je naglasak stavila na njeno isklesano tijelo, a kako je gornji dio u potpunosti naprvljen od čipke ne 'podnosi' nošenje grudnjaka.

Unatoč dubokom dekolteu, nježna boja, kroj i podatna čipka transformirale su lijepu glumicu u ovoj haljini u čarobnu rimsku boginju.

U našoj fotogaleriji pogledajte neka od najzanimljivijih izdanja Eve Longorije na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju