Eva Longoria predstavila je svoju prvu kolekciju odjeće za brend 'The Limited', te pozirala u slatkoj haljinici žute boje s vlastitim potpisom, koja je razotkrila uobičajen ženski problemčić


Grudnjak se može neugodno urezati u kožu i ocrtati 'šlaufiće' ako nosimo neodgovarajući model ovog ženskog komada donjeg rublja. S tim problemom susrela se i Eva Longoria na prvom predstavljanju svoje modne kolekcije za brend The Limited koji se održao u hotelu Crosby Street u New Yorku.

Prva kolekcija odjeće Eve Longorije za brend 'The Limited' bit će dostupna u američkim trgovinama sredinom kolovoza ove godine.

Lijepa Eva odjenula je žutu haljinu iz svoje kolekcije napravljenu od rastezljivog materijala koja je saliveno pristajala njenom fit tijelu, a koju je sparila sa sandalama otvorenih prstiju na visoku potpeticu.

No preuzak grudnjak stisnuo ju je u gornjem dijelu tijela, i nenamjerno razotkrio 'šlaufiće' kože. Riječ je problemu s kojim se susrela svaka žena koja je barem jednom u životu kupila premali grudnjak. Pročitajte 10 zlatnih pravila za kupnju grudnjaka koji će vam saliveno pristajati.

Kako se moglo vidjeti na predstavljanju, Eva je u svojoj prvoj kolekciji prednost dala uskim haljinama kakve i sama voli nositi, a koje će biti dostupne za kupnju u američkim trgovinama i preko interneta sredinom kolovoza.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte modele haljina kreiranih po idejama Eve Longorije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju