Čari prirode i ugodne temperature najbolja su pozivnica za vježbanje na svježem zraku, u vlastitom miru, daleko od zatvorenih i uvijek punih teretana. Te prednosti iskoristio je i Fit Anansi – FAT Killer online video trening, koji je već osvojio sve pobornike zdravog života te zaljubljenike u sport i tjelesne aktivnosti, a ovog ljeta upravo on predstavlja savršen spoj ugodnog i korisnog – vježbanje na otvorenom

Začetnica programa i fitness trenerica Danijela Pupovac pokazala je kako se vrhunski rezultati mogu postići čak i bez ikakve dodatne opreme, trenirajući od doma, s mora ili vikendice, oslanjajući se isključivo na snagu vlastitog uma i tijela.

S obzirom da je trajanje jednog treninga samo 25 minuta dnevno, i oni najzaposleniji od nas mogu ga uvrstiti u svoj raspored.

S obzirom da je trajanje jednog treninga samo 25 minuta dnevno, i oni najzaposleniji mogu 'Fat killer' uvrstiti u svoj raspored

FAT Killer online traje dva i pol mjeseca, cijeli program je interaktivan, a uključuje video treninge, plan prehrane na Instagramu @fitanansi, 3 x tjedno live konzultacije, kao i individualno praćenje napretka u treningu i prehrani kroz dnevnike.

Vrijeme i treninzi se mijenjaju kroz tjedne i mjesece, paralelno s polaznikovom spremom i kondicijom, a na isti način prilagođava se i prehrana.

Fat killer online sastavljen je od učinkovitih HIIT i metaboličkih treninga, stoga je idealan za ekstremno mršavljenje na najbrži mogući način, čiji su rezultati vidljivi već u prvih nekoliko tjedana.
Zahvaljujući revolucionarnom programu dostupnom na www.fitanansi.com, više nema isprike da ovo ljeto ne izgledate najbolje moguće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju