Zvijezde na crvenim tepisima uvijek paze kako će pozirati pred fotografima, ali po tom pitanju pažljive su i 'obične' žene. Među njima je i vitka brineta iz centra Zagreba koja je pozu u kojoj vrlo često vidimo mnoge slavne dame, svladala do savršenstva

Osim svojom vitkom figurom, gustom kosom i casual kombinacijom koju želimo kopirati, vitka brineta koju smo snimili na Trgu bana Jelačića u Zagrebu oduševila nas je i pozom u kojoj je stajala. Naime, ova dugonoga ljepotica prekrižila je noga, a takav stav vrlo često viđamo na crvenim tepisima.

Eva Longoria, Taylor Swift, Jennifer Lopez, Katy Perry, Reese Witherspoon samo su neke od slavnih žena koje na crvenom tepihu poziraju na ovaj način. Poza je toliko popularna jer u njoj noge izgledaju duže i čvršće, a ženu 'bilda' samopouzdanjem.

'Pozerica' iz centra Zagreba svoje je duge, vitke noge istaknula u uskim tamno plavim trapericama na koje je nosila crne polu gležnjače i svijetlo smeđu vestu. U ruci je držala svijetlo smeđa jaknicu, a na ramenu torbicu.

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju