Sigurno ste se barem jednom u životu našli u situaciji da vam se baš prije nekog bitnog događanja na licu pojavio prišt za koji ste samo htjeli da nestane čim prije.

Srećom, na tržištu postoje pomagala koja rade upravo to. Brzo rješavaju problem s aknama. Jedan takav proizvod toliko je dobar da je zahvaljujući velikoj količini pozitivnih recenzija završio među najbolje prodavanim proizvodima na Amazonu.

Radi se o flasterima za akne naziva Mighty Patch koji se prodaju po cijeni od 22,80 eura (171,55 kn). U paketu dolazi 36 malih pomoćnika koji spašavaju u neočekivanim situacijama.

O tome koliko su korisnici zadovoljni ovim flasterima govori činjenica da su ocijenjeni više od 95 tisuća puta, a prosječna ocjena je 9,5. Čak 73 posto korisnika dalo im je čistu peticu.

Prema riječima proizvođača, radi se o flasteru koji poboljšava izgled prištića preko noći. Samo ga zalijepite, naspavate se i probudite s čišćom kožom. Rezultati su vidljivi za šest do osam sati.

Flaster je funkcionalan zahvaljujući hidrokoloidu i tvorci kažu da je siguran za sve tipove kože.

Prianja tako da se ne trebate brinuti oko spavanja, okretanja i slično, a ujutro se uklanja bez crvenila i iritacije. Osim toga, naljepnica je takva da se besprijekorno uklapa na kožu.

Slika nije dostupna Poznate žene koje se bore s prištićima i aknama

Ovo sićušno čudo promijenilo mi je život. Rezultati preko noći su šokantni, jedan je od komentara zadovoljnih korisnica, a njih je jako, jako puno i većina ih se slaže da se radi o nevjerojatnoj i brzoj pomoći u borbi s prištićima.

Mighty Patch falsteri za prištiće imaju na tisuće odličnih ocjena Mighty Patch falsteri za prištiće imaju na tisuće odličnih ocjena (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju