Na Instagramu se najčešće lajkaju fotografije hrane, putovanja, prekrasnog interijera i drugih oku ugodnih prizora upotpunjenih inspirativnim citatima te šaljivim doskočicama. Nedavno je postignut rekord u broju lajkova za fotografiju koja ne sadrži niti jedan od ovih elemenata

Justin Bieber prije šest tjedana na svojem Instagram profilu objavio je staru i pomalo mutnu fotografiju poljupca s bivšom djevojkom Selenom Gomezom. Uz fotografiju je napisao tek ‘Osjećaji’, dajući do znanja da i dalje razmišlja o svojoj prvoj ljubavi.


Fotografija je do današnjeg dana prikupila više od 3.6 milijuna lajkova čime je postala najlajkanijom fotografijom na ovoj društvenoj mreži svih vremena. Uz to, ona je izazvala i više od milijun komentara na profilu ovoga glazbenika kojeg prati nešto više od 66 milijuna obožavatelja.



Iako su brojne obožavateljice tinejdžerske zvijezde bile protiv njegove veze sa Selenom Gomez, u komentarima prevladava želja da se par pomiri i ponovo bude zajedno.

Najviše lajkova na Instagramu dosad je nosila fotografija Kendell Jenner u čipkastoj bijeloj haljini brenda Givenchy te s kosom aranžiranom u nekoliko srdaca. Prizor star gotovo godinu dana prikupio je tek 3.5 milijuna lajkova i nešto više od 166 tisuća komentara.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju