Zagrebački restoran 'Kalelarga' najviše se ponosi tradicionalnom hrvatskom kuhinjom koju čine oborita jadranska riba, mlada janjetina, jela ispod peke, roštilj na drveni ugljen i nezaobilazan bakalar petkom uz čašu vrhunskog vina

Tradicija u novom ruhu, bio bi kratak opis novouređenog zagrebačkog restorana Kalelarga.

Ovisno o prigodi, Kalelarga se pretvara u intimni prostor za malena društva, poslovne ručkove ili salu za veće svečanosti poput krštenja i vjenčanja.

Ono što goste, osim praktične lokacije na Branimirovoj ulici, najviše privlači svakako je meni koji se ponosi tradicionalnom hrvatskom kuhinjom, za koju dnevno svježe namirnice vlasnik Stanko Aralica nabavlja na tržnicama, ali i naručuje od najboljih proizvođača iz cijele Hrvatske.

Oborita jadranska riba, mlada janjetina, jela ispod peke, roštilj na drveni ugljen i nezaobilazan bakalar petkom uz čašu vrhunskog vina, samo su dio ponude koju ne smijete propustiti.

ADRESA: Ulica 5. Ravnice 2, Zagreb
TELEFON: 01 2339 730

GLAVNI KUHAR: Nevenka Marinčić
RADNO VRIJEME: Pon-Sub 08:00-24:00
SPECIJALITETI: Tradicionalna Riblja i Mesna kuhinja
VINSKA PONUDA: Kućno vino 60 kuna, butelja od 100 kuna
BROJ MJESTA: 150
PLAĆANJE KARTICAMA: DA
PARKING: DA
VEGETARIJANSKA HRANA: DA
REZERVACIJA: DA
FACEBOOK: Restoran Kalelarga
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju