Bez obzira na to osvježavate li se u moru, rijeci, na bazenu ili pak u svojoj kadi, poseban je osjećaj tijelo "nagraditi" tuširanjem. Taj ritual na početku ili kraju dana toliko posebnim čine prije svega mirisi i teksture gelova za tuširanje. Citrusni, cvjetni ili orijentalni, s efektom hlađenja ili uljnom teksturom svi su toliko divni da se jedva čekamo izgubiti u njihovoj mirisnoj pjeni.

Galerija Aesop A Rose By Any Other Name Body Cleanser, 41 euro L'Occitane Lavande Blance gel za tuširanje, 16,70 eura Avon L'Amour Sunrise gel za tuširanje, 3,20 eura +8 Nivea Fresh Blends Apricot gel za tuširanje

Za ljetno osvježavanje i opuštanje posebno su popularni gelovi za tuširanje s citrusnim mirisima, slatkastim voćnim aromama poput papaje, avokada, grejpa i orašastog pistacija, mirisom zamamnog kokosa, opojne lavande, blage aloe vere ili svježim cvjetnim mirisima. Tu su i svi drugi mirisi koje volimo u svako doba godine.

U našoj galeriji i u nastavku teksta izdvojili smo deset gelova za tuširanje za sve koji obožavaju nježnju, učinkovitu i mirisnu njegu.

L'Occitane Lavande Blance gel za tuširanje

Ovaj nježni gel za čišćenje kože s cvjetnim notama kožu nježno čisti i istvremeno je obavija mirisom svježe oprane posteljine i cvjetnh nota iz Provanse. Gel sadrži eterčno ulje bijele i plave lavande.

L'Occitane Lavande Blance gel za tuširanje, 16,70 eura L'Occitane Lavande Blance gel za tuširanje, 16,70 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Avon L'Amour Sunrise gel za tuširanje

U ovoj bočiciromantična aroma ruže je u harmoniji s toplim jantarom. Gel je ovo koji nježno čisti i njeguje kožu te ostavlja predivan miris.

Avon L'Amour Sunrise gel za tuširanje, 3,20 eura Avon L'Amour Sunrise gel za tuširanje, 3,20 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nivea Fresh Blends Apricot gel za tuširanje

Ovaj miris osigurat će vam glatku, mekanu i mirisnu kožu. Gel za tuširanje s neodoljivim mirisom marelice kožu dubinski njeguje, a njegovi tvorci savjetuju da ćete najbolji učinak postići tako da se naizmjenično tuširate hladnom i toplom vodom.

Nivea Fresh Blends Apricot gel za tuširanje Nivea Fresh Blends Apricot gel za tuširanje (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Nuxe Prodigieux Floral Gelee de Douche Parfumee mirisni gel za tuširanje

Ovaj mirisni gel za tuširanje obogaćen je uljem slatkog badema, a koži pruža mekoću, čisti je i čini nježnom. Ima kremastu strukturu suptilno cvjetnog mirisa, uz svježe note grejpa, magnolije i mošusa.

Nuxe Prodigieux Floral Gelee de Douche Parfumee mirisni gel za tuširanje, 8,50 eura Nuxe Prodigieux Floral Gelee de Douche Parfumee mirisni gel za tuširanje, 8,50 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Rituals Ayurveda Foaming gel za tuširanje

Obogaćen drevnim ajyurvedskim sastojcima poput indijske ruže i ulja slatkog badema, ovaj gel za tuširanje ostavlja vašu kožu svilenkasto mekom i nahranjenom.

Rituals Ayurveda Foaming gel za tuširanje, 10,45 eura Rituals Ayurveda Foaming gel za tuširanje, 10,45 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Afrodita violet sapphire parfemski gel za tuširanje

Ovaj gel za tuširanje inspiriran je parfemskim notama i elegancijom bisernih formulacija. Boja ljubičastog safira tu je da smiri vaše misli i raspoloženje, dok je za miris zaslužan čisti ekstrakt jasmina.

Afrodita violet sapphire parfemski gel za tuširanje Afrodita violet sapphire parfemski gel za tuširanje (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Philip B. gel za tuširanje Nordic Wood

Šampon za kosu i tijelo s mješavinom biljnih sastojaka koji pružaju okrepljujući i smirujući osjećaj. Sadrži ekstrakte poput balzama jele, bijelog bora, cedrovine i norveške smreke stvarajući osjećaj osvježenosti i okrijepljenosti.

Philip B. gel za tuširanje Philip B. šampon za kosu i tijelo, 350 ml 51 euro (Foto: zadovoljna.hr)

Aesop A Rose By Any Other Name Body Cleanser

U ovoj bočici nalazi se prekrasna mirisna formulacija s biljnim ekstraktima koji omekšavaju kožu i uljem ružinih latica. Proizvod je ovo koji nježno, ali temeljito čisti i omekšava kožu.

Aesop A Rose By Any Other Name Body Cleanser, 41 euro Aesop A Rose By Any Other Name Body Cleanser, 41 euro (Foto: parfumerija TOP.hr)

Korres Japanese Rose Showergel-Body Cleanser

Ovaj pjenušav gel za tuširanje sadrži ekstrakt aloe vere, pšeničnih proteina i bijelog sljeza. Koži pomaže da održ prirodnu razinu vlade, a savršen je za kupku, tuširanje i brijanje.

Korres Japanese Rose Showergel-Body Cleanser Korres Japanese Rose Showergel-Body Cleanser (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Miris je spoj pupoljaka ruže i senzualne frezije obavijen nježnim notama bijelog mošusa.

Yves Rocher badem & cvijet naranče gel za tuširanje

Zahvaljujući ovom gelu za tuširanje, u kojem su spojeni organski gel aloe vere, apsolut vodice cvijeta naranče i ekstrakt badema, vaša koža bit će nježno očišćena i jednako nježno mirisna.

Yves Rocher badem & cvijet naranče gel za tuširanje, 4,70 eura Yves Rocher badem & cvijet naranče gel za tuširanje, 4,70 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Parfemi koji bi vam se mogli svidjeti ako volite Dolce & Gabbana Light Blue Dolce & Gabbana Lubin Brittany Breeze Jo Malone +4 Giorgio Armani Acqua di Gioia

Sedam mazalica za tijelo koje mirišu mazno poput parfema Krema za tijelo Afrodita Sun Care jogurt poslije sunčanja, 12,10 eura L'Occitane bademovo koncentrirano mlijeko, 51 euro +4 La PIEL ulje za sunčanje limun/ananas, 14,90 eura

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju