Giambattista Valli predstavio je novu kolekciju za jesen 2016. / zimu 2017. u sklopu Tjedna mode u Parizu. Haljine talijanskog kreatora vole nositi brojne žene iz svijeta slavnih, a osobito odvjetnica za ljudska prava Amal Clooney


Na pariškom Tjednu mode prikazana je nova kolekcija  modnog brenda Giambattista Valli za jesen zimu 2016./2017. kojom dominiraju koktel haljine. One su nadahnute nježnom ženskom siluetom po uzoru na klasički pariški šik.

Nova kolekcija Giambattiste Vallija nadahnuta je nježnom ženskom siluetom odjevenom u lepršavi šifon.

Kolekcija je prepuna lepršavog šifona stegnutog uredno zavezanim crnim mašnama i cvjetnom čipkom u predjelu struka. Slavni talijanski dizajner u novim kreacijama poigrao se upotrebom prozračnih i ponegdje prozirnih tkanina u neutralnim bojama. Ovih 7 haljina bi pokorile i žešće nositeljice hlača.

Kroj koktel haljina na reviji odlično je nadopunjen novom varijacijom popularnih visokih gladijatorica, koje naglašavaju ljepotu ženskog lista, te će sigurno postati hit među ženama iz javnog života.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte haljine kojima zasigurno neće odoljeti ni Vallijeva obožavateljica br. 1 Amal Clooney. Više o modnom stilu Amal Clooney saznajte ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju