Od supermodela Gisele Bundchen i nogometaša Toma Bradyja zanimljivija je samo njihova četverogodišnja kći Vivien koja je na SuperBowlu ukrala svu pažnju fotografa


U najnapetijem finalu američkog nogometa "New Englend Patriots" pobijedili su "Atlanta Falconse" sa 34:28 u produžecima i tako osvojili peti Super Bowl za ovu momčad.

Njihova glavna zvijezda je quarterback Tom Brady kojeg su na stadionu u Houstonu bodrile njegove dvije najvažnije dame – supruga i nekadašnja najplaćenija manekenka svijeta Gisele Bundchen te četverogidšnja kći Vivian.


Slavna mama i kći nosile su tijekom utakmice specijalne dresove na kojima je pisalo Bradyjeve male dame.

Fotografija Vivien u mini dresu oduševila je Giseline obožavatelje na Instagramu, koji su joj u svega nekoliko sati dali više od pola milijuna lajkova na ovoj društvenoj mreži.


Bradyjeve dame pohrlile su Tomu u zagrljaj po završetku produžetaka, a od slavne manekenke više medijskog interesa privukla je samo njihova kćer koja nije željele tatu ispustiti iz ruke.

 

 Gisele i Tom imaju i dva sina: devetogodišnjeg Johna i sedmogodišnjeg Benjamina koji su također bodrili tatu iz specijalne lože na stadionu u Housonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju