Najplaćenija manekenka svijeta progovorila je o tome kako su joj se u djetinjstvu rugali zbog izgleda i govorili joj da nikada neće biti na naslovnici časopisa. Dvadeset godina kasnije njena fotografija izašla je na više od 1.200 naslovnica

Manekenka Gisele Bündchen progovorila je o tome kako su u djetinjstvu kritizirali njeno lice i kako joj je bilo teško nositi se s time.

Gisele Bundchen ispričala je kako su joj se u djetnjstvu rugali da ima preveliki nos i premale oči i da nikada neće biti na naslovnici časopisa

'Sjećam se da su meni ljudi govorili da mi je nos prevelik i da su mi oči premale i da nikada neću biti na naslovnici časopisa. Nije bilo lako s 14 godina čuti takve kritike. Zbog toga sam se osjećala nesigurno', ispričala je Brazilka Gisele Bündchen u intervjuu za časopis 'People'.

Najplaćenija manekenka ikada, uspješna poslovna žena i UN-ova ambasadorica dobre volje za okoliš priznala je i da se osjećala čudno jer je bila viša i izgledala zrelije od većine svojih vršnjakinja. Otac Valdir tada joj je dao savjet koji je zapamtila za cijeli život: 'Idući put reci im 'imam veliki nos, a on dolazi s velikom osobnošću.'


Nakon 42 audicije, ljepotica visoka 180 centimetara napokon je dobila svoju veliku priliku kada joj je modni dizajner Alexander McQueen dao nadimak 'The Body' (Tijelo) i angažirao je za svoju reviju proljeće/ljeto 1998. u Londonu. Poslije te 'sudbonosne' revije Gisele je snimila svoju prvu naslovnicu, i to za britanski 'Vogue'. Bila je to prva od više od 1.200 naslovnica časopisa koliko ih je Gisele snimila tijekom karijere duge gotovo 20 godina. Pogledajte i kako na plaži izgleda tijelo Gisele Bündchen.

Prošla je godina otkako je Gisele po zadnji put prošetala modnom pistom (470. put) za brazilsku modnu tvrtku Colcci, ali manekenka tvrdi:

'Ne idem u mirovinu. Samo praznim svoju čašu kako bih je mogla ispuniti s onime što je više u skladu s osobom kakva jesam danas', kaže Gisele, vlasnica sportskog modnog brenda Under Armour, brazilskog brenda obuće Arezzo i liniju donjeg rublja Gisele Bündchen Intimates. Izdavačka kuća Taschen 10. svibnja objavit će knjigu u kojoj će na 536 stranica biti prikazane fotografije iz bogate karijere Gisele Bündchen.

Kako više ne nosi revije, bivša manekenka brenda donjeg rublja Victoria's Secret sada ima više vremena za svoju obitelj, igrača američkog nogometa Toma Bradyja i djecu, 6-godišnjeg sina Benjamina i 3-godišnju kćer Vivian te 8-godišnjeg sina Jacka kojeg Tom ima s bivšom partnericom Bridget Moynahan.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju