Heidi Klum nalazi se u Cannesu gdje se pojavljuje na svečanim događanjima u sklopu 69. Filmskog festivala. Na jednom od festivalskih tuluma imala je manji problem s odjećom, kojeg je riješila poput prave profesionalke


Rašiveni rubovi na odjeći sastavni su dio života. Ovaj modni problemčić dogodio se svima barem jednom u životu, a osobito je čest u manekenskom poslu. Ne čudi stoga što se Heidi Klum nasmijala kad je tulumu Vanity Faira u Cannesu otkrila da joj je 'puknula' suknja.

Slavna manekenka i voditeljica showa 'Njemački top model' nosila je crnu metalnu suknju iz nove kolekcije Balmaina za jesen /zimu 2016. Rašiveni porub kreirao je neočekivani efekt 'gole' suknje, koju je Heidi Klum odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima na Instagramu.

 

A video posted by Heidi Klum (@heidiklum) on


Pozirajući na svojoj 'boljoj' strani u jednostavnoj modnoj kombinaciji, Heidi se u kratkom videu osmjehnula i namignula, te napisala kako osjeća 'propuh' pokazavši da ima dobara smisao za humor.

Video je u manje od dana prikupio 33.000 lajkova te brojne pozitivne komentare Heidinih obožavatelja koji vole njenu neposrednost i pristupačnost.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako slavna Njemica nosi mini kombinacije na svečanim događanjima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju