Iako raskošan dekolte u trenu može istaknuti ženstvenost, pretjerivanje s pokazivanjem poprsja vrlo brzo eleganciju pretvaraju u neukus. Donosimo klasične primjere dobre i loše strane vječnog dekoltea prezentirane od najpopularnijih vlasnica raskošnih oblina


Dekolte
je oduvijek bio najjači ženski adut. To jako dobro znaju i brojne zvijezde koje ovo žensko oružje zavodljivosti rado prezentiraju na crvenom tepihu. U tome im pomažu elegantne večernje haljine, ali i brojna push-up pomagala i samostojeći grudnjaci koji grudi drže pod kontrolom, a dekolte čine besprijekornim.

No zavodljivim ukrasom haljina najviše se diče vlasnice bujnih oblina među kojima su Salma Hayek, Sofia Vergara, Kim Kardashian, Elizabeth Hurley, Katy Perry i Jennifer Love Hewitt koje se s vremena na vrijeme vole pohvaliti svojim ženstvenim atributom.

Iako linija pješčanog sata ukrašena dubokim dekolteom može izgledati vrlo elegantno i zavodljivo, ponekad zvijezde pretjeraju i opasno se približe ili pak pređu granicu dobrog ukusa. U galeriji fotografija donosimo primjere pretjeranog i decentnog dekoltea na crvenom tepihu.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju