Kišno vrijeme nije spriječilo modne igre po hrvatskim ulicama i gradovima. Dokazuje to i dama sa Straduna koja je bila magnet za poglede u popularnim platoformama

Galerija Slavne žene u platformama - 3 Slavne žene u platformama - 1 Slavne žene u platformama - 2 +1 Kendall Jenner Otkako je Stella McCartney prije četiri godine predstavila svoju kolekciju Elyse cipela, platforme ne izlaze iz mode.

Ovaj robusni model cipela sastavljen od debele gumene i drvene potplate sveukupno visoke 13.5 centimetara s plastičnim dijelom za vezanje, u međuvremenu su kopirali i brojni drugi brendovi s pristupačnijim cijenama. Stella McCartney cipele Platforme Stelle McCartney prodavale su se po cijeni od oko 1100 britanskih funti Foto: MyTheresa.com
Platforme su postale popularne među brojnim damama jer povisuju cijelu figuru, a izvrsno se kombiniraju s različitim odjevnim predmetima – od suknji i haljina do različitih modela hlača.

Obožavaju ih nositi i poznate žene iz javnog života od Kendall Jenner i Gigi Hadid do Jessice Albe.

Njihovim dražima nije odoljela ni tajanstvena brineta sa Straduna, koja ih je u kišni dan kombinirala sa crnim skinny hlačama, bijelom dolčevitom te ružičastim kaputom.

Zavirite u našu fotogleriju i pogledajte tko sve voli nositi ovaj model cipela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju