Američka glumica Gwyneth Paltrow ljeto tradicionalno provodi u svojoj kući u Hamptonsu, a odmor koristi i za posjećivanje brojnih događanja

Gwyneth Paltrow bila je jedna od gošći na humanitarnoj večeri ‘Paddle & Party For Pink’ koja se održala u Hamptonsu i odjenula je dugačku crvenu haljinu s ružičastim rubom koja na prvi pogled djeluje vrlo jednostavno.

Gwyneth si zahvaljujući manjim grudima može priuštiti haljine s riskantnim izrezima.

Samo na prvi pogled jer zapravo se radi o izazovnom modelu s golim leđima. Haljina je duboko rezana i na predjelu ispod ruke, a upravo je zato u njoj moguć modni gaf kakva se zamalo dogodio glumici.

Zahvaljujući manjim grudima Gwyneth si može priuštiti haljine s riskantnim izrezima, ali i tijekom njihovog nošenja mora biti oprezna.

Dok se kretala po pozornici i pozirala okupljenim fotografima u nekoliko navrata haljina je zamalo skliznula s grudi i otkrila previše, ali iskusna 43-godišnja Gwyneth ipak je na vrijeme spriječila modnu nezgodu o kojoj bi se sigurnu dugo pričalo.

Maksi haljine, poput ove koju nosi Gwyneth Paltrow, ženama su omiljeni ljetni komad, ali haljinu s ovako odvažnim izrezom mnoge se ne bi usudile odjenuti ni na plažu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju