Claudia Schiffer bila je mamac za poglede na londonskoj premijeri filma “Rocketman” koja progovara o životu i karijeri Eltona Johna. Okupljeni novinari su primjetili kako je njemačka manekenka svojim izgledom zasjenila prave zvijezde večeri – britanskog glazbenika kojem je film posvećen, ali i glumca Tarona Egertona koji ga je maestralno utjelovio.

Galerija Claudia Schiffer uvijek privlači pažnju svojim izdanjima na crvenom tepihu Claudia Schiffer - 3 Claudia Schiffer - 4 +0 Claudia Schiffer - 1

Slavna ljepotica za ovu je priliku nosila grandioznu večernju kreaciju s predimenzioniranom suknjom koja je na crvenom tepihu izgledala poput razlivene duge. Njezini obožavatelji ustvrdili su kako 48 godina stara Njemica u njoj izgleda izgleda kao na počecima svoje karijere.

Veruschka 5 legendarnih supermodela za koje vjerojatno nikad niste čuli

Nije ostarila ni dana, Izgleda fantastično i Danas nažalost više nema supermodela poput Claudije Schiffer, samo su neki od komentara na društvenim mrežama koje je polučio njezin stajling za londonski crveni tepih.

Iako se proslavila noseći revije poznatih kreatora i pozirajući za naslovnice najslavnijih modnih magazina u osamdesetim i devedesetim godinama prošlog stoljeća, Claudia u posljednje vrijeme svaki slobodni trenutak provodi u krugu svoje obitelji te baveći se filmskom produkcijom. Štoviše, zajedno sa suprugom Matthewom Vaughnom bila je jedna od izvršnih producentica filma “Rocketman”.

Claudia Schiffer - 4 Claudia Schiffer je bila mamac za poglede na premijeri filma Rocketman (Foto: Getty Images / AFP / Profimedia.hr)

Trailer za film “Rocketman”, koji u hrvatska kina dolazi 31. svibnja 2019. pogledajte u nastavku teksta, a kako se tijekom godina “mijenjala” Claudia Schiffer, provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju