Jenny Packham je slavna britanska dizajnerica koja se proslavila kreiranjem veličanstvenih vjenčanica i dodatnog asesoara za taj važan dan u životu mladenki. No zahvaljujući interesu slavnih klijentica proširila je svoju ponudu i na haljine koje se mogu nositi i u ostatku godine


Catherine Middleton
obožava haljine s potpisom Jenny Packham. Dokazala je to i desetak sati nakon poroda novopečene princeze, kada se pojavila u žutoj haljini do koljena sa sitnim cvjetnim uzorkom ove dizajnerice.

Dizajnerski potpis Jenny Packham obiluje ženstvenim krojevima haljina koje izduljuju tijelo, a ukrašeni su decentnim uzorcima i prozračnim tkaninama.

Lijepa je kraljevina po drugi put zaredom iz bolnice izašla noseći kreaciju ove 50 godina stare Britanke, budući da je njenu plavu kreaciju nosila je i 2013. nakon rođenja princa Georgea.

Jenny Packham je surađivala na izradi kostima za popularne filmove o Jamesu Bondu kao što su 'Umri drugi dan' i 'Casino Royale', a iza sebe ima impresivan popis klijentica.

U vjenčanici s potpisom Jenny Packham udala se Halle Berry, a njene kreacije rado nose i druge poznate dame iz svjetskog showbiza – sve od Angeline Jolie i Jennifer Aniston, preko Jennifer Lopez i Eve Longorije do Diete Von Teese i Miley Cyrus.

Najbolja reklama za britansku dizajnericu je sama vojvotkinja od Cambridgea koja je rado nosi njene haljine u svim prilikama. U našoj fotogaleriji pogledajte haljine iz nove jesenske kolekcije, kao i najbolja izdanja lijepe Catherine. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju