Halle Berry ovih je dana zauzeta snimanjem filma "Our Man From Jersey", no uspjela je uzeti malo slobodnog vremena koje je iskoristila za šetnju New Yorkom. Oskarovka je gradom prošetala u opuštenom izdanju odjevena u lepršavu haljinu šarmantnog boho stila.

Galerija Halle Berry u haljini uz koju su i obične japanke dovoljne za top dojam - 3 Halle Berry u haljini uz koju su i obične japanke dovoljne za top dojam - 2 Halle Berry u haljini uz koju su i obične japanke dovoljne za top dojam - 4 +2 Halle Berry uz midi haljinu boho stila nosi obične japanke

Haljina midi dužine savršena je za ljeto iako ima dugačke rukave čiji je kroj lepršav. Rezana je ispod grudi te ima dublji V izrez i vrpcu za vezanje. Donji dio haljine lepršavog je kroja te kraći s prednje strane, a duži odostraga. Haljina je plave boje sa sitnim bijelim uzorkom, dok je na izrezu i krajevima rukava ukrašena dezenom u obliku veza.

Slika nije dostupna Halle Berry: Natikače zbog kojih u toplijim mjesecima zaboravimo i na omiljene štikle

Slika nije dostupna Ma, kraljica: Mala crna haljina Halle Berry koju zaista ne može svatko nositi

Uz ovakvu efektnu ljetnu kreaciju dovoljna je i najobičnija obuća da se postigne maksimalni dojam, a Halle Berry izabrala je vrlo jednostavne srebrne japanke sa smeđim potplatom. Stajlingu za šetnju New Yorkom glumica je dodala veću crnu torbu, dok je od nakita nosila samo sitne naušnice. Istaknula je i svoju prirodnu ljepotu te nije imala make-up.

Halle Berry u haljini uz koju su i obične japanke dovoljne za top dojam - 2 Halle Berry u haljini uz koju su i obične japanke dovoljne za top dojam (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju