Halle Berry oduševljava svojim izgledom, karizmom i energijom, a mnogi će se složiti da prekrasna oskarovka s godinama izgleda sve bolje i ljepše. Da u 57. godini života blista i očarava, holivudska zvijezda pokazala je i najnovijom fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Galerija Halle Berry Slavne glumice koje su mogle postati i supermodeli - 9 +0 I u ležernijim izdanjima Halle Berry izgleda fantastično

Obični utorak Halle Berry začinila je odjevnim izdanjem spremnim za crveni tepih u kojem je glumica, kako se prema fotografiji čini, pozirala u nekakvom studiju.

Odjenula je senzualan model haljine boje šampanjce koji je naglasio besprijekornu fit figuru holivudske dive. Dugačka satenska haljina u gornjem dijelu ima tanke naramenice i nabore na predjelu dekoltea, dok donji dio vrlo ženstvene kreacije krasi odvažno visoki prorez na desnoj strani.

Prorez koji seže do gaćica otkrio je Halleino istesano tijelo kakvo bi poželjele i najljepše božice. Minimalističke zlatne štikle s remenčićem savršeno su se uklopile uz haljinu u kojoj Halle Berry oduzima dah.

Hvala ti što činiš da pedesete izgledaju kao dvadesete, komentirala je glumičina obožavateljica uz fotografiju objavljenu na Instagramu.

Halle Berry: Haljina u kojoj dame trebaju paziti kako hodaju da ne otkriju previše Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 4 Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 5 Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 3 +3 Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju