Ukoliko ideju za nadolazeću Noć vještica nemate, a niti dovoljno vremena ili novca za kreiranje upečatljivog kostima, predlažemo 3 stajlinga direktno iz ormara. U modnim kombinacijama po uzoru na tri poznate opasne žene iz hit filmova lako možete provesti dan u uredu i biti upečatljivi na kostimiranoj zabavi

Nisu samo djeca nestrpljiva kada je riječ o prerušavanju u neke od omiljenih strašnih likova iz filmova. S jednakim uzbuđenjem brojni odrasli pripremaju kostime za Noć vještica.

Sve popularniji trend sudjelovanja u noći pod maskama za neke je odlična prilika da pokažu svoju orginalnost i kreativnost u šivanju i slaganju kostima, dok će brojni posegnuti za brzinskom kupovinom kostima iz trgovina.

Uzimajući u obzir nedostatak vremena za kostimiranje, predlažemo 3 stajlinga direktno iz ormara, u kojima ćete iz ureda moći ravno odšetati na kostimiranu zabavu.

Kostim za Noć vještica možete izvući i iz vlastitog ormara, te u kostimiranoj kombinaciji provesti dan u uredu i produžiti na zabavu

Bella Swan
Želite li pak na jedan dan postati lijepa Bella Swan iz popularnog filma 'Sumrak saga', koja se od tinejdžerice pretvara u prelijepu vampiricu, nabacite trendi kožnatu jaknu, uske hlače i gležnjače. Dramatično ljubičasto i crveno sjenilo na očima bit će dovoljni za upečatljiv izgled.

Žena mačka

Inspiraciju smo potražili u vjerojatno najkopiranijem kostimu Žene mačke (Catwomen) za koju je dovoljan duet kožnatih tajica i dolčevite, a dodatke poput ukosnice s ušima i remena možete dodati po želji. 

Morticia Addams
Vječna inspiracija darkerima, spektakularna Morticia Addams (Obitelj Adams) prepoznatljiva je po crnoj haljini i dugačkim noktima obojanima u crvenu nijansu. Sličan stajling možete kombinirati i iz vlastitog ormara, a dovoljno je da iskombinirate haljinu i čizme te lice napudrate svijetlim puderom i pojačate ruž na usnama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju