Harper Seven Beckham u javnosti se obično pojavljuje u dobro krojenim kaputima, haljinama i drugim odjevnim komadima. Posljednja fotografija s Instagrama njezinog velikog brata pokazala je da to nije uvijek pravilo

Galerija Harper Seven Beckham Harper Seven Beckham - 2 Harper Seven Beckham - 3 +1 Harper Seven Beckham - 3
Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama Brooklyn vratio se kući u London sa studija u New Yorku kako bi u krugu obitelji proslavio majčin dan. Slobodno vrijeme iskoristio je i za druženje sa sestricom Harper Seven, a sve zajedno objavio na svojem Instagramu.

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Harper se nije odvajala od svojeg velikog brata na šetnji po engleskom selu, pa čak ni kada su uronili u lokalnu rijeku u vodonepropusnim čizmicama do koljena. Po njihovoj odjeći dalo se naslutiti kako je pustolovina bila na prvom mjestu, dok je čistoća odjeće pala u drugi plan.

Slatka šestogodišnjakinja u javnosti se obično pojavljuje u elegantnim kaputima i haljinicama krojenima po mjeri, no na mokroj zemlji više su joj odgovarale jednostavne hlače, klasična lovačka jakna brenda Barbour, kapa maskirnog uzorka i rukavice.

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Preslatki, Kako ste oboje izrasli u prekrasne osobe, i Baš si pravi veliki brat, samo su neki od komentara razdraganih obožavatelja Brooklyna Beckhama na njihovoj fotografiju na ovoj društvenoj mreži koja je u manje od jednog dana prikupila oko 1 milijun lajkova.

Kako se Harper mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju