Najsjajnije zvijezde pop glazbe okupile su se u nedjelju navečer u Los Angelesu na dodjeli Grammyja, a s nagradom za album godine kući je otišao pjevač Harry Styles. Pjevač je prestižnu nagradu osvojio za svoj hit album "Harry's House" iz 2022. godine.

Galerija Harry Styles Harry Styles na dodjeli Grammyja Harry Styles na dodjeli Grammyja +2 Harry Styles na dodjeli Grammyja

Bio sam toliko inspiriran svakim umjetnikom u ovoj kategoriji puno puta u mom životu, rekao je pjevač preuzimajući nagradu.

Vidno dirnut ukazanom čašću, rekao je kako se ljudima poput njega ovakve stvari ne događaju često i da je to jako lijepo. Ranije tijekom noći pjevačica Jennifer Lopez Harryju je uručila i nagradu za najbolji pop album.

Ovaj album je od početka do kraja bio najveće iskustvo u mom životu. Od stvaranja albuma s moja dva najbolja prijatelja do sviranja za ljude, bila je to najveća radost koju sam mogao poželjeti, rekao je pjevač koji je još jednom oduševio i svojim modnim izdanjima.

Glazbenik poznat po tome da pomiče granice muške mode, nije razočarao ni ovaj put i potvrdio svoj status kralja kombinezona.

Harry Styles na dodjeli Grammyja Harry Styles na dodjeli Grammyja (Foto: Profimedia)

Kreacija pariške modne kuće EgonLab prekrivena Swarovski kristalima osigurala mu je mjesto na popisu najbolje odjevenih na dodjeli prema mišljenju magazina Vogue.

Iz tvrtke Swarovski poručili su kako je kombinezon prekriven s 250 tisuća Swarovski kristala u devet različitih boja i da se radi o ručnoj izradi koja je trajala više od 150 sati.

Ovaj jedinstveni komad izrađen je po narudžbi i transkripcija je Harryjeve aure i njegovog neustrašivog pristupa modi. Snažna kombinacija boja vizualna je metafora za njegovu osobnost, posvećenost samoizražavanju i potpunom prihvaćanju, poručili su predstavnici EgonLaba.

Višebojnom svjetlucavom kombinezonu, s uzorkom rombova, nisu bili potrebi pretjerani modni dodaci. Zahvaljujući dubokom izrezu i činjenici da se radi o kreaciji bez rukava, istaknule su se pjevačeve mnogobrojne tetovaže, a jedini dodatak bila su dva tanka lančića s privjeskom.

Styles je kombinezom upario s bijelim čizmama na petu.

Haljina za povijest: Spektakularno izdanje Beyonce za vrlo emotivnu večer Beyonce Beyonce u Guccijevoj haljini na 65. dodjeli nagrada Grammy - 3 Beyonce u Guccijevoj haljini na 65. dodjeli nagrada Grammy - 1 +4 Beyonce u Guccijevoj haljini na 65. dodjeli nagrada Grammy - 8

"Tako se to radi": Jennifer Lopez u haljini koja se odijeva kada želimo da sve oči gledaju u nas Jennifer Lopez Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja +2 Jennifer Lopez na dodjeli Grammyja

Ovo nije bila jedina njegova kombinacija u slavljeničkoj večeri, a preostala dva izdanja možete pogledati u našoj galeriji na početku teksta.

Harry Styles na dodjeli Grammyja Harry Styles na dodjeli Grammyja (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju