Legendarna danska manekenka na Instagramu je podijelila rijetku poslasticu za obožavatelje - obiteljsku fotografiju sa sinom Mingusom koji sa 17 godina izgleda poput modela

Bivši supermodel, Helena Christensen (48) na Instagramu je objavila idiličnu obiteljsku fotografiju na kojoj se dobro može vidjeti da "jabuka ne pada daleko od stabla".

S obožavateljima je podijelila rijetke trenutke uživanja sa sinom Mingusom Lucienom koji u 17. godini već izgleda poput modela. Na fotografiji "nedostaje" mladićev otac, zvijezda TV serije "The Walking Dead", Norman Reedus.

Danska ljepotica i glumac svoju petogodišnju vezu započeli su 1998., a Mingusa su dobili godinu dana kasnije. Na žalost hollywoodskih redatelja i producenata sin slavnoga para nema nikakvih ambicija baviti se showbizzom. Odbio je sudjelovanje na audiciji za "Spider Mana" prije nekoliko godina.
A njegov je otac u jednom intervjuu izjavio kako si Mingus ne želi slavom uništiti život.

Bivša Viktorijina anđelica koja je devedesetih dominirala svjetskim modnim pistala, a mnogima je najpoznatija iz glazbenog video sporta Chrisa Isaaca, "Wicked Games", u posljednje je vrijeme dosta aktivna na društvenim mrežema.

Za časopis Red izjavila je kako nije oduvijek bila tako samouvjerena, kao što je to danas, na pragu pedesete: 
Imala sam groznu trajnu i bucmaste obraze, a o make upu da i ne govorim - prisjetila se početaka karijere legendarna manekenka.

 

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju