Kakva frizura najbolje pristaje horoskopskim znakovima, ovisno o njihovu karakteru i osobnosti, provjerite u nastavku teksta te u našoj galeriji.

Galerija OVAN - Pixie frizure BIK - valoviti lob BLIZANCI - kratka asimetrična frizura +8 RAK - velike ženstvene kovrče

OVAN

Žene rođene u znaku ovna vole frizure koje izražavaju njihovo samopouzdanje, energičnu i pustolovnu osobnost. Ovnice su uvijek u pokretu, pa im treba frizura s kojom nema previše posla. Uzimajući u obzir sve stavke, za njih je onda idealna kratka pixie frizura – posebna i laka za održavanje.

BIK

Kada žene u znaku bika pronađu frizuru koju vole, vjerne su joj. Primjer frizure koja im sjajno pristaje jest valoviti lob s razdjeljkom na stranu. Kada lob nije strog ili s oštrim ravnim rezom, onda u potpunosti odgovara toploj osobnosti ovog horoskopskog znaka.

BLIZANCI

Blizanci su živahni, uzbudljivi, vole raznolikost i za njih su najbolji odabir razigrane frizure, pogotovo one kratke i asimetrične. Veliki plus ovakvih frizura jest to da sjajno izgledaju neovisno o stiliziranju, tj. bez obzira na to jesu li ravne, lagano valovite ili kovrčave.

RAK

Svi vodeni znakovi, pa tako i rakovi, vole ženstvene frizure. Velike, mekane i romantične kovrče sjajno reprezentiraju ljubav i toplinu koju žene rakovi nose u sebi.

RAK - velike ženstvene kovrče RAK - velike ženstvene kovrče (Foto: Getty Images)

LAV

Lavice bez problema pokazuju svoju "grivu" i stvorene su za hrabre, senzualne i neustrašive frizure. Upečatljive i neukrotive kovrče stoje im fantastično, bez obzira na to imaju li dugačku ili kratku kosu.

DJEVICA

Pedantne djevice obožavaju lijepo počešljane valove u kosi. Zahvaljujući takvoj frizuri, uvijek izgledaju prirodno, elegantno i sofisticirano.

VAGA

Vage vole balans, harmoniju i simetriju u svim aspektima svog života, pa tako i kada je u pitanju kosa. Umjesto kompliciranih frizura prije će odabrati jednostavnu ravnu, oštro podšišanu kosu.

ŠKORPION

Škorpionke uživaju u frizurama koje naglašavaju njihovu snagu, moć i senzualnost. To često postižu hrabrim kratkim frizurama.

ŠKORPION - senzualna kratka frizura ŠKORPION - senzualna kratka frizura (Foto: Getty Images)

STRIJELAC

Ženama rođenima u znaku strijelca najbolje pristaju razigrane i lagano razbarušene frizure koje pristaju njihovoj veseloj osobnosti.

JARAC

Jarčice u svakoj situaciji žele izgledati profesionalno i sređeno. Najčešće se odlučuju za ozbiljne frizure poput dugih postepeno ošišanih valova i pedantno počešljanih.

VODENJAK

Žene rođene u ovom znaku imaju luckastu osobnost i vole se zabavljati, pa im odgovaraju manje ozbiljne frizure. Spremne su na eksperimentiranje, pa im sjajno stoje slojevite frizure sa šiškama i laganim kovrčama.

RIBA

Dugi valovi i nježne razbarušene kovrče – nema boljeg znaka od riba za ovu nježnu i romantičnu frizuru.

RIBE - romantična \'boho\' frizura RIBE - romantična \'boho\' frizura (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

Inspiracija za promjenu: 12 poznatih žena koje su skratile kosu uoči ljeta Mandy Moore Kim Kardashian Jenna Dewan +7 Charlize Theron

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju