Španjolsku kraljicu Letiziju i njezinog supruga, kralja Felipea, službena dužnost odvela je u SAD. Kraljevski par posjetio je Bijelu kuću i susreo se s američkim predsjednikom Barackom Obamom i njegovom suprugom Michelle, a svojim prisustvom uveličali su i mnoge druge događaje

Španjolski kraljevski par trenutno se nalazi u SAD-u na službenom putovanju, a sudeći prema nizu neodoljivih odjevnih kombinacija koje je tamo pokazala, kraljica Letizia sigurno je sa sobom ponijela veliki kovčeg.

Posebno je zablistala na prikazivanju filma ‘Candida’ španjolskog redatelja Guillerma Fessera koje se održalo na Floridi. Letizia je za tu prigodu odjenula je mini blještavu mini haljinu u ‘charleston’ stilu koju je napravio njezin omiljeni dizajner Felipe Varela.

Lijepa 43-godišnjakinja trenutno je jedna od najmlađih kraljica na svijetu. Zato si može dopustiti ovako hrabre modele haljina (prema kraljevskim standardima) koji ne skrivaju njezinu figuru od pogleda, za razliku od svojih znatno starijih ‘kolegica’ poput britanske kraljice Elizabete II., danske kraljice Margarete ili švedske kraljice Silvije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju