Brojne svjetske zvijezde okupile su se na 44. dodjeli Američkih glazbenih nagrada koja se održala u Los Angelesu, a svojom odjevnom kombinacijom posebno se istaknula Chrissy Teigen

Kada je u pitanju moda, Chrissy Teigen nikada se nije bojala riskantnih krojeva, a to je još jednom dokazala na dodjeli Američkih glazbenih nagrada.

Manekenka je odjenula haljinu koju bi se usudila odjenuti rijetko koja žena. Model dizajnera Yousefa Akbara sa svake strane imao dva uistinu opasna proreza koja su jednostavno prizivala modnu nezgodu na crvenom tepihu.

Dok je prorez na desnoj strani sezao do struka, prorez na lijevoj strani sezao je čak do pazuha, a stražnji dio haljine spojen je s prednjim samo sa sigurnosnom iglom.

Kada se Chrissy kretala po pozornici Microsoft Teatra, haljina je razotkrila njezinu stražnjicu, a tijekom poziranja sa suprugom Johnom Legendom na trenutak i najintimniji dio tijela.

Međutim, 30-godišnja mama nije se dala smesti pa je odmah popravila haljinu, nasmijala se fotografima i nastavila pozirati kao prava profesionalka.

Danas sam se obrijala iznad koljena tako da je ovo velik dan, našalila se kasnije na Twitteru.

Je li haljina ipak bila malo previše provokativna za prigodu?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju